Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1: Με τεσσάρα στις διακοπές

Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1: Με τεσσάρα στις διακοπές

Στο... αντίο του ο Λημνιός έκανε 2 ασίστ, ο Ντιγκινί πέτυχε ισάριθμα γκολ και ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την χρονιά με το 4-1 επί του Πλατανιά

Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1: Με τεσσάρα στις διακοπές
Αν και αδιάφορο, το παιχνίδι στο Περιστέρι είχε φάσεις και γκολ από νωρίς... Ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε τους Νίκο Λαζαρίδη και Εντουάρντο Μπρίτο και ήθελε να συνδυάσει αυτό το... αντίο με νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο. Τελικά τα κατάφερε κερδίζοντας σχετικά άνετα τον Πλατανιά με 4-1 και αποχαιρέτησε τον κόσμο του με τον καλύτερο τρόπο!
 
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, παίκτες και οργανωμένοι έγιναν ένα με τους Λαζαρίδη, Μπρίτο, Λημνιό να αποχαιρετούν οριστικά τον κόσμο...  Το ίδιο φάνηκε να κάνει με τον τρόπο του και ο Γκορμπούνοφ, ο οποίος όπως φαίνεται δεν θα συνεχίσει στο Περιστέρι.

Κλείσιμο
Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Γκολ, δοκάρι, ισοφάριση και... 2-1!

Έτσι, μόλις στο 12' άνοιξε το σκορ. Ο Λημνιός πέρασε με ωραία μπαλιά στον Ντάουντα, ο οποίος από κοντά πλάσαρε εύστοχα τον Κοκαλά για το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Τόνσο έφτασε μια ανάσα από το 2-0. Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έκανε την έξοδο, ο Αργεντινός πρόλαβε και έκανε την λόμπα, όμως είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση τελικά ήρθε από τον Πλατανιά στην μοναδική φάση που απείλησε στο πρώτο 45λεπτο. Ο Κάργας ήταν αυτός που με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 40'. Ο Ατρόμητος όμβς ήταν αυτός που πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Τρία λεπτά μετά την ισοφάριση, ο Κατράνης έκανε το γέμισμα από τα δεξιά ο Ντιγκινί μπήκε στην πορεία της μπάλας και έγραψε το 2-1.

Χαλαρά ο Ατρόμητος...

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βγήκαν πιο ορεξάτοι. Φάσεις βέβαια δεν δημιούργησαν στην αντίπαλη εστία με τους Περιστεριώτες να κρατούν εύκολα σε γενικές γραμμές το προβάδισμα. Μάλιστα, είχαν και τις δικές του απειλητικές στιγμές χωρίς όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Κοκαλά.

Εξαίρεση η φάση του 76ου λεπτού. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Λημνιό από τα δεξιά. Αυτός πέρασε στον Ντιγκινί ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε εύστοχα τον Κοκάλα για το 3-1. Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 90', όταν ο Σααντό άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

MVP: Ο Δημήτρης Λημνιός αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα του Ατρόμητου. Ο νεαρός άσος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και έτσι θέλησε να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους της ομάδας. Το έκανε! Δύο ασίστ και γενικά ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Πριντέτα δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Πλατανιά να μην απειλεί ουσιαστικά από την φάση του γκολ που σημείωσε και έπειτα...

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ντιγκινί. Σκόραρε δύο φορές και ήταν αρκετά δραστήριος σε όλο το 90λεπτο που αγωνίστηκε. Σίγουρα ο Ατρόμητος βλέπει στο πρόσωπό του μια αξιόπιστη λύση για του χρόνου.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν υπήρξε κάποια γκάφα... Ίσως να την «χρεώσουμε» στον Σα Πίντο! Ο Πορτογάλος άργησε ιδιαίτερα να βάλει τον Μπρίτο στην αναμέτρηση, με τον κόσμο να ζητάει από νωρίς την αλλαγή αυτή, μιας και ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον Ατρόμητο!

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολύ εύκολο παιχνίδι για την διαιτητική τριάδα. Καμία δύσκολη φάση έβγαλαν το ματς χωρίς να ασχοληθεί κανείς μαζί τους.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε με πολύ όμορφο τρόπο τον κόσμο του! Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο πήρε την τελευταία του φετινή νίκη και πλέον δουλειά αναλαμβάνει η διοίκηση για να χτίσει τον Ατρόμητο της νέας σεζόν. Από την άλλη ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε μια καλή χρονιά στο Περιστέρι, δείχνοντας πιο πολύ να θέλει να βγάλει την υποχρέωση...

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Μανιάτης, Ντιγκινί, Ζησόπουλος, Τόνσο (81' Μπρίτο), Κατράνης, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Λημνιός (90' Τσατσόπουλος), Ντάουντα (68' Μπάχα), Λαζαρίδης

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκαλάς, Μαραγκός (46' Μαραγκός), Καρυπίδης, Κάργας, Στανισάβλιεβιτς, Γουνδουλάκης, Ντεβέσα (74' Πενάτο), Παπανικολάου, Σίνιεβιτς (88' Σααντό), Πριντέτα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης