Ολυμπιακός: Η... συνταγή Λεμονή για ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Η... συνταγή Λεμονή για ΟΑΚΑ

Ο Τάκης Λεμονής έχει σχεδόν έτοιμα τα πλάνα του για την 11άδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - Ποιά τα φαβορί για το βασικό σχήμα

Ολυμπιακός: Η... συνταγή Λεμονή για ΟΑΚΑ
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ανατρέψουν το 1-2 με το οποίο ηττήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Τάκης Λεμονής υπολόγίζει κανονικά τον Ντα Κόστα που όπως όλα δείχνουν θα είναι στο βασικό σχήμα, στο οποίο έχει καταλήξει ο Έλληνας τεχνικός.

Κλείσιμο
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχει δείξει ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Φιγκέϊρας και Ντε Λα Μπέγια τα δύο άκρα της άμυνας και επικρατέστεροι για στόπερ ο Ντα Κόστα με τον Ρέτσο. Οι Ρομαό με Μάρτινς στον άξονα, Φορτούνης επιτελικός και στα δύο... φτερά ο Ελιουνούσι με τον Μάριν. Για φορ ο επικρατέστερος είναι ο Ανσαριφάρντ. 

Ο Λεμονής έχει δείξει ξανά βίντεο στους παίκτες του με σχετικές οδηγίες και ανάλυση με ΑΕΚ. Είναι σαφές πως ένα γρήγορο γκολ στο ΟΑΚΑ θα βάλει για τα καλά... δύσκολα στον αντίπαλο του Ολυμπιακού. Θέση στην 11άδα διεκδικούν και ο Ανδρούτσος για τα άκρα και ο Μποτία για στόπερ αλλά και ο Καμπιάσο για τον άξονα.

Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρόλευκων: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος και Ρομαό.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης