«Δένει» Βάργκας, τα… σκάει για Αραούχο η ΑΕΚ

«Δένει» Βάργκας, τα… σκάει για Αραούχο η ΑΕΚ

Η παραμονή του Ρόναλντ Βάργκας, του Δημήτρη Κολοβέτσιου και του Σέρχιο Αραούχο αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ

«Δένει» Βάργκας, τα… σκάει για Αραούχο η ΑΕΚ
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο Ρόναλντ Βάργκας φαίνεται πως είναι οι επόμενοι ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά την παραμονή τους στην ΑΕΚ. 

Στον Έλληνα αμυντικό έχει γίνει ήδη πρόταση από πλευράς «Ένωσης», ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί σύντομα και με τον Βενεζουελάνο εξτρέμ. 

Κλείσιμο
Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, καθώς στόχος τους είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. 

Για αυτό τον λόγο, πρόθεσή τους είναι να προχωρήσουν στην αγορά των δικαιωμάτων του Σέρχιο Αραούχο, διαφορετικά θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού και αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα προχωρήσουν για μία ισάξια λύση που θα μπορέσει να δώσει σημαντικές λύσεις στην «κιτρινόμαυρη» επίθεση. 

Η περίπτωση του Αργεντινού άσου είναι δύσκολη και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ΑΕΚ και αν ο παίκτης αποφασίσει να παραμείνει στην Ελλάδα, δείχνουν αποφασισμένοι να διαθέσουν ένα μεγάλο ποσό για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης