Μπλεγμένος σε σεξουαλικό σκάνδαλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μπλεγμένος σε σεξουαλικό σκάνδαλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Αποκάλυψη σοκ από το περιοδικό «Spiegel» που μιλά για σεξουαλική βία που άσκησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε Αμερικανίδα στο Λας Βέγκας

Μπλεγμένος σε σεξουαλικό σκάνδαλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο και θύμα του μια νεαρή Αμερικανίδα. Το περιοδικό Spiegel αποκαλύπτει πως την 13η Ιουνίου του 2009 στις ΗΠΑ, στη σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, ο Πορτογάλος άσκησε σεξουαλική βία σε καλεσμένη του σε πάρτι στο «Palms Place Hotel». 

Ο δικηγόρος της 25χρονης αποφάσισε να αποσύρει όλες τις κατηγορίες και η κοπέλα να κρατήσει τη σιωπή της. Σε αντάλλαγμα ο Ρονάλντο πλήρωσε 375.000 δολάρια. Η εφημερίδα έχει στην κατοχή της την εξασέλιδη καταγγελία, όπου η γυναίκα περιγράφει λεπτομερώς την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση και τον τραυματισμό που λέει ότι υπέστη. 

Κλείσιμο
Το περιοδικό ζήτησε από τον Ρονάλντο να σχολιάσει το θέμα, με τον σταρ της Ρεάλ να δίνει εντολή στον Γερμανό δικηγόρο του Johannes Kreile να απαντήσει: «Απορρίπτω όλα όσα γράφονται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» και πρόσθεσε πως δεν πρέπει να δημοσιευθεί η ιστορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης