Σκέψη Σκίμπε για 4-4-2 με Σάμαρη, Μανιάτη και Ζέκα

Σκέψη Σκίμπε για 4-4-2 με Σάμαρη, Μανιάτη και Ζέκα

Σε δίλλημα βρίσκεται ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός ως προς τη διάταξη που θα παρατάξει στον σημερινό αγώνα με το Βέλγιο (21:45) με τον Ζέκα και τον Μάνταλο να διεκδικούν μια θέση - Στο ξενοδοχείο της αποστολής οι Καρνέζης, Καρέλης

Σκέψη Σκίμπε για 4-4-2 με Σάμαρη, Μανιάτη και Ζέκα
Λίγες ώρες πριν την σέντρα στις Βρυξέλλες και ο Μίχαελ Σκίμπε φαίνεται να έχει κάποια ερωτηματικά για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11άδα αλλά και το σύστημα με το οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα μας.

Για την ακρίβεια ο Γερμανός έχει το δίλημμα Μάνταλος ή Ζέκα στο αρχικό σχήμα καθώς οι υπόλοιποι δέκα έχουν κλειδώσει.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα ο Καπίνο θα είναι τερματοφύλακας, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, αριστερά ο Τζαβέλλας και κέντρο άμυνας οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς.
 
Από εκεί και πέρα ο Σκίμπε έχει την σκέψη να θωρακίσει περισσότερο τον άξονά του βάζοντας εκεί Σταφυλίδη, Σάμαρη, Μανιάτη και Ζέκα. Μπροστά τους να βάλει Φορτούνη και Μήτρογλου και να αφήσει πάγκο τον Μάνταλο. 

Εν τω μεταξύ νωρίς το μεσημέρι έφτασαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής, οι Ορέστης Καρνέζης, Νίκος Καρέλης. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μίχαελ Σκίμπε είχε απευθύνει κάλεσμα στους τραυματίες προκειμένου να βρεθούν κοντά στην ομάδα, ωστόσο το Αμβούργο δεν έδωσε τη σχετική άδεια στον (επίσης τραυματία) Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης