Το πρώτο «διπλό» του 2017 ψάχνει η ΑΕΚ

Το πρώτο «διπλό» του 2017 ψάχνει η ΑΕΚ

Τέλος σε δύο αρνητικές παραδόσεις θέλει να βάλει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο

Το πρώτο «διπλό» του 2017 ψάχνει η ΑΕΚ
Στις 17 Οκτωβρίου χρονολογείται η τελευταία εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, με το 2-1 επί της ΑΕΛ, και θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. 

Μετά τη νίκη στη Λάρισα η «Ένωση» έχει 8 ισοπαλίες και 3 ήττες μακριά από το ΟΑΚΑ, με τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας να μοιάζει με μονόδρομο (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Κλείσιμο
Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί, με τους πέντε σερί αγώνες χωρίς νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες, με την τελευταία νίκη να είναι τον Αύγουστο του 2009 με γκολ του Μπλάνκο. 

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θέλει το «τρίποντο» με το οποίο θα καταφέρει να εξασφαλίσει σε σημαντικό βαθμό τη συμμετοχή της στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν, ενώ μπορεί υπό προϋποθέσεις να έχει ένα καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ, από την πλευρά του, αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την «Ένωση» στο Περιστέρι. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Ντίντακ. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες, με τους Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς εσωτερικούς μέσους. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βάργκας και ο Μάνταλος, με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης