Καρεμπέ: «Θα ήθελα Αμπουμπακάρ και Χάτσινσον στον Ολυμπιακό»

Καρεμπέ: «Θα ήθελα Αμπουμπακάρ και Χάτσινσον στον Ολυμπιακό»

O Κριστιάν Καρεμπέ με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο τόνισε πως θα ήθελε να δει τους Αμπουμπακάρ και Χάτσινσον στον Ολυμπιακό

Καρεμπέ: «Θα ήθελα Αμπουμπακάρ και Χάτσινσον στον Ολυμπιακό»
Ο Κριστιάν Καρεμπέ μετά την ισοπαλία με την Μπεσίκτας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχρισε την τουρκική ομάδα ως φαβορί για πρόκριση στους «16» του Europa League σημειώνοντας ωστόσο πως ο Ολυμπιακός θα κάνει το παν για να αποσπάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Η Μπεσίκτας θα παίξει στην έδρα της και είναι το φαβορί όμως θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε παίρνοντας ακόμη και τη νίκη.

Κλείσιμο
Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε. Θα είναι μία μεγάλη μάχη και θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Από την ισοπαλία μέχρι να φέρουμε ένα σκορ ανώτερο από το 1-1».

Ο Στρατηγικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε και στους παίκτες της Μπεσίκτας που τον εντυπωσίασαν και θα ήθελε να τους δει στον Ολυμπιακό.

«Σέβομαι ασφαλώς όλους τους παίκτες, αλλά θα ήθελα να δω τους Αμπουμπακάρ και Ατίμπα Χάτσινσον στον Ολυμπιακό. Τους σεβόμαστε ωστόσο όλους. Ο πρόεδρος Μαρινάκης το γνωρίζει αυτό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τις σπατάλες των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων στις μεταγραφές. Πρέπει να φτιάξουμε ένα πλάνο σύμφωνα με το μπάτζετ μας».  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης