Έβαλε «φρένο» στη Χάποελ η Μπεσίκτας

Έβαλε «φρένο» στη Χάποελ η Μπεσίκτας

Τέλος στη φετινή πορεία της Χάποελ στο Europa League έβαλε ουσιαστικά η Μπεσίκτας αφού επικράτησε 3-1 μέσα στο Ισραήλ και βρίσκεται επί της ουσίας στην επόμενη φάση

Έβαλε «φρένο» στη Χάποελ η Μπεσίκτας
Μέχρι τώρα η Χάποελ Μπερ Σεβά κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτήν φτάνοντας μέχρι τα νοκ άουτ του Europa. 

Ωστόσο μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Μπεσίκτας, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «32» του θεσμού, θα χρειαστεί ένα θαύμα για να συνεχίσει. 

Κλείσιμο
Οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο 42’ όταν μετά από σέντρα «ξυράφι», ο Σοάρες προσπάθησε να προλάβει την προβολή του Τσενκ, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Μπαρντα ισοφάρισε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 

Με τον Κουάρεσμα να είναι ασταμάτητος από τα δεξιά, η τουρκική ομάδα έδειχνε πιο ικανή να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, όπως και τελικά έγινε –αν και νωρίτερα το δοκάρι σε προσπάθεια του Μαρσέλο, η τύχη της γύρισε την πλάτη. 

Ο Τσεν πήρε το αίμα του πίσω για τη φάση του 42’ και στο 60’ χρίστηκε σκόρερ, ενώ 20 λεπτά αργότερα, ο Ταλίσκα είδε κι αυτός το δοκάρι να του στερεί ένα γκολ και το 2-1 να παραμένει μέχρι τις καθυστερήσεις. 

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Χάτσινσον διαμόρφωσε το τελικό 3-1, στέλνοντας ουσιαστικά την ομάδα του από τώρα στους «16» του θεσμού.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης