Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλο παιχνίδι στο Μόναχο, Γολιάθ εναντίον Δαβίδ στη Μαδρίτη

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλο παιχνίδι στο Μόναχο, Γολιάθ εναντίον Δαβίδ στη Μαδρίτη

Η Μπάγερν υποδέχεται την Άρσεναλ στην αναμέτρηση της ημέρας, ενώ η Νάπολι φιλοδοξεί να αποδειχθεί σκληρό καρύδι για τη Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλο παιχνίδι στο Μόναχο, Γολιάθ εναντίον Δαβίδ στη Μαδρίτη
Το Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψε στις ζωές μας με τις νοκ άουτ αναμετρήσεις και μετά το απίστευτο 4-0 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μπαρτσελόνα όλοι περιμένουν ανάλογες συγκινήσεις από τα αποψινά παιχνίδια.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Μόναχο όπου η Μπάγερν υποδέχεται την Άρσεναλ, έναν αντίπαλο που έχει αποκλείσει ήδη 2 φορές την τελευταία 5ετία και μάλιστα στη φάση των 16. Τα πράγματα όμως για τους Βαυαρούς δεν δείχνουν να είναι καλά, καθώς η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που αποτυπώνεται στον τρόπο παιχνιδιού της, καθώς και στα τελευταία αποτελέσματα. Η Μπάγερν μπορεί αν κερδίζει, όμως δυσκολεύεται πολύ και οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε αδυναμία για να πάρουν το αίμα τους πίσω για τους προηγούμενους αποκλεισμούς.

Κλείσιμο
Στα αγωνιστικά, οι Μπόατενγκ και Ριμπερί αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο και δεν έχουν πιθανότητες ούτε και για σήμερα. Πρόβλημα προέκυψε την τελευταία στιγμή και με τον Αλόνσο, ο οποίος χτύπησε με τον Μαρτίνεζ στην προχθεσινή προπόνηση και η συμμετοχή του σήμερα, τίθεται εν αμφιβόλω. Για την Άρσεναλ εκτός αποστολής θα είναι ο Ράμσεϊ, που είναι τραυματίας, ενώ με πρόβλημα στον αχίλλειο είναι και ο Καθόρλα. Πέραν αυτών, δεν υπάρχουν απουσίες για τον Βενγκέρ, πλην φυσικά και του Μερτεσάκερ που είναι εκτός από την αρχή της σεζόν. Προβληματισμός υπάρχει σχετικά με την απόδοση του Οζίλ στα τελευταία ματς, πάντως ο Βενγκέρ τον στήριξε και στη συνέντευξη τύπου, ενώ εξέφρασε και την σιγουριά του πως ένα γκολ θα του δώσει αυτοπεποίθηση.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν
(4-3-3): Νόιερ - Λαμ, Μαρτίνεζ, Χούμελς, Αλάμπα - Αλκάνταρα, Αλόνσο (Κίμιχ) Βιδάλ - Κόστα, Λεβαντόφκσι, Ρόμπεν

Άρσεναλ (4-2-3-1): Οσπίνα - Μπεγερίν, Κονσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ - Ελνενί (Τζάκα), Κοκλέν - Τσάμπερλεϊν, Οζίλ, Σάντσεζ - Γουέλμπεκ


Στο άλλο παιχνίδι που διεξάγεται στη Μαδρίτη, η Ρεάλ φαντάζει ως το φαβορί, όμως η Νάπολι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν πρέπει να θεωρείται. 

Οι Ισπανοί δείχνουν να ξαναβρίσκουν τα πατήματά τους μετά από μια σειρά ατυχών αποτελεσμάτων και ο Ζιντάν ζήτησε από τους παίκτες του να «καθαρίσουν» από σήμερα τη υπόθεση πρόκριση, καθώς το πρόγραμμα της «Βασίλισσας» είναι βεβαρημένο και ο Γάλλος τεχνικός φοβάται μήπως επηρεάσει την απόδοση των παικτών του στον επαναληπτικό στην Ιταλία. 

«Γνωρίζουμε που πάμε να παίξουμε. Μέσα στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης. Υπάρχει "λίγος" φόβος, αλλά καμιά φορά ο φόβος έχει και θετικά αποτελέσματα. Σε ταρακουνά», ήταν το σχετικό σχόλιο του προπονητή της Νάπολι Μαουρίτσιο Σάρι, για το αποψινό παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδική απουσία για τους μερένχες είναι ο Μπέιλ, ο οποίος μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Για τη Νάπολι, κανονικά στην αποστολή θα είναι ο Μίλικ ο οποίος επέστρεψε μετά από τέσσερις μήνες απουσίας. 

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ (4-3-3): Νάβας - Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο - Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς - Βάσκεζ, Μπενζεμά, Ρονάλντο

Νάπολι (4-3-3): Ρέινα - Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ - Ζιελίνσκι, Ντιαβαρά, Χάμσικ - Μέρτενς, Καγεχόν, Ινσίνιε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης