Βίντεο: Τρελή ανατροπή η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Βίντεο: Τρελή ανατροπή η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Μέχρι το 85’ η Θέλτα πήγαινε για διπλό στο «Βιθέντε Καλδερόν», αλλά οι Ροχιμπλάνκος το γύρισαν με 3-2 και έβαλαν φωτιά στο γήπεδο και στην τετράδα

Βίντεο: Τρελή ανατροπή η Ατλέτικο Μαδρίτης!
Οταν έβαλε το νικητήριο η ομάδα του, ο Ντιέγο Σιμεόνε και όλο το γήπεδο μαζί του τρελάθηκε. Η Ατλέτικο υπέφερε μέχρι το φινάλε από την Θέλτα. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ σε δύο περιπτώσεις, αλλά έβγαλε ψυχή, τσαμπουκά, έβαλε γκολάρες και το γύρισε, για να πανηγυρίσει ένα εκπληκτικό υπέρ της 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά με την κεφαλιά του Καμπράλ (5’), έπειτα από λάθος έξοδο του Μογιά σε κόρνερ. Ωστόσο, στο 11’ ο Φερνάντο Τόρες έβαλε ένα από τα ομορφότερα γκολ της καριέρας του. Πήρε το κοντρόλ με πλάτη στο τέρμα και με ένα υπέροχο γυριστό, κρέμασε τον αντίπαλο πορτιέρο.

Κλείσιμο
Ο Χοθαμπέδ βρήκε δοκάρι (27’) για τους Γκαγιέγος και τρία λεπτά αργότερα ο Τόρες αστόχησε σε πέναλτι, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι. Ηταν το τέταρτο διαδοχικό χαμένο για την Ατλέτικο, που φέτος έχει χάσει έξι σε εννέα εκτελέσεις.

Στο 78’ όμως η Θέλτα ξαναπήρε κεφάλι με τον Γκουιντέτι (78’) και έδειχνε να αντέχει. Ο Καράσκο όμως έβαλε γκολάρα στο 86’ και δύο λεπτά αργότερα με πλασέ του Γκριεζμάν που δεν έκανε καλό ματς, οι Ροχιμπλάνκος πήραν το εκπληκτικό τρίποντο και επέστρεψαν στην 4η θέση, αφήνοντας από κάτω την Σοσιεδάδ.


Πηγή: gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης