Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»!

Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»!

Ο Ισπανός τεχνικός στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκανε παράπονα για την εμφάνιση στον Πλατανιά, αλλά ανέλαβε κι αυτός μέρος της ευθύνης

Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»!
Ο Μανόλο Χιμένεθ στη διάρκεια της προπόνησης της ΑΕΚ μίλησε (όπως το συνηθίζει) στους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση της Ένωσης με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Χανιά. Ο Ισπανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» υπογράμμισε πως η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και μίλησε για τις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου που τον οδήγησαν σε συγκεκριμένες επιλογές 11άδας.

«Είναι δεδομένο και θεωρώ ότι το έχετε καταλάβει κι εσείς. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά. Σίγουρα είναι σημαντικό ότι όπως και να 'χει πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, κάτι που θέλαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε ένα δύσκολο ματς», τόνισε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του για να συνεχίσει και να καταλήξει:

Κλείσιμο
«Ρόλο έπαιξε σίγουρα και το γεγονός ότι το γήπεδο, εννοώ ο αγωνιστικός χώρος, ήταν κακός, δεν ήταν καλές οι συνθήκες του γηπέδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παιχθεί ποδόσφαιρο. Μπορεί να έπρεπε να έχουμε πάρει και άλλες αποφάσεις για την ενδεκάδα, όμως έπαιξε ρόλο στις αποφάσεις μου και το θέμα του γηπέδου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης