Κύπελλα γεμάτα… ευρώ σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία

Κύπελλα γεμάτα… ευρώ σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία

Οι πρώτοι αγώνες κυπέλλου Ελλάδας στη φάση των «16», οι ημιτελικοί στο αγγλικό Λιγκ Καπ, καθώς και τα κύπελλα σε Ιταλία και Ισπανία, συνθέτουν ένα κουπόνι γεμάτο ευρώ. Οι εκπλήξεις πάντα παραμονεύουν στο κύπελλο και όσο αφορά τα ελληνικά ματς, θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Η Betshop αφήνει το παιχνίδι στα χέρια σου σε κινητό και tablet
Τρίκαλα – Αστέρας Τρίπολης: Το παιχνίδι είναι δύσκολο, στη λογική ότι ο Αστέρας, που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτόν των προηγουμένων ετών, έχει δυο πολύ δύσκολα ματς στην συνέχεια, σε διάστημα μιας εβδομάδας. Πρώτα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και μετά, τον Ολυμπιακό. Είναι, βέβαια και καλύτερη ομάδα από τα Τρίκαλα και ανεβασμένη ψυχολογικά μετά το 3-2 επί της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Η λογική λέει ότι ο Αστέρας θα κοιτάξει τουλάχιστον να μη χάσει και να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς και γι αυτό ποντάρουμε στο under της betshop.gr
στο 1.60.

Κλείσιμο
Ξάνθη – ΟΦΗ: Κι οι δυο ομάδες πάνε σούπερ. Η Ξάνθη έχασε φυσιολογικά από τον ανώτερό της Ολυμπιακό, αλλά θα βρει τον τρόπο να κερδίσει τον ΟΦΗ, ποντάροντας πρωτίστως στην καλή της άμυνα, αλλά και επιθετικά είναι μια χαρά. Είναι ψηλά στη βαθμολογία, θέλει διάκριση και στο κύπελλο. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 4η θέση της Φούτμπολ Λιγκ, έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε τελευταία ματς. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& no goal της betshop.gr
στο 2.30. 

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Μεγάλο παιχνίδι και αμφίρροπο. Η ομάδα του Αγρινίου προέρχεται από εντός έδρας ήττα 2-0 από τον Πανιώνιο, όπου δεν έπαιξε καλά, αλλά ήταν και άτυχη. Θα κοντράρει τον ΠΑΟΚ και θα παίξει τουλάχιστον για να μη χάσει. Οι Θεσσαλονικείς έχουν χάσει την επαφή με τα δίκτυα, έχασαν 0-1 από τον ΠΑΣ την προηγούμενη Κυριακή, δεν έχουν άνθρωπο να σπρώξει την μπάλα. Από άμυνα, πάντως, είναι πολύ καλοί. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr
στο 3.45.

Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννενα: Επίσης μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο φορμαρισμένες ομάδες. Οι Κρητικοί έχουν τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και το επόμενο Σάββατο υποδέχονται τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΣ είχε ήρωα τον γκολκίπερ Πασχαλάκη κι έφυγε με νίκη 1-0 από την Τούμπα, αποτέλεσμα που τον έφερε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.95.

Λαμία – Ατρόμητος: Επίσης είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Λαμία βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ, παίζει καλό ποδόσφαιρο, σκοράρει και δείχνει ότι φέτος θα είναι η χρονιά της. Έχει και προίκα κυπέλλου το εντός έδρας 0-0 με την ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος ανέκαμψε μετά τις δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά, νικώντας 2-0 το Λεβαδειακό στο Περιστέρι. Έχει, όμως, δύσκολο ματς την Κυριακή με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι, οπότε στη Λαμία θα κοιτάξει τουλάχιστον να μη χάσει. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.05.

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ: Ημιτελικός του αγγλικού Λιγκ Καπ, πρώτο ματς. Οι «Άγιοι» του αγγλικού φούτμπολ θέλουν μία διάκριση, αλλά δεν έχουν το ειδικό βάρος να την πάρουν, εκτός κι αν την τελευταία στιγμή η Λίβερπουλ παραταχθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου με την αναπληρωματική της ενδεκάδα, όπως έγινε το περασμένο Σάββατο στο κύπελλο, όπου δεν κατάφερε στο Άνφιλντ να νικήσει την Πλίμουθ, 0-0. Κυρίαρχος στόχος της φετινής Λίβερπουλ είναι το πρωτάθλημα. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.25.

Αλαβές – Λα Κορούνια: Στο πρώτο παιχνίδι, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, οπότε, η Αλαβές παίζει για δυο αποτελέσματα. Νίκη ή ισοπαλία 0-0 και 1-1. Κι οι δυο ομάδες είναι σε εκρηκτική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, η Αλαβές έχει να χάσει επτά ματς και η Ντεπόρ από τις αρχές Δεκεμβρίου παίζει φοβερή μπάλα κι έχασε μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και, μάλιστα, 3-2. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.90.

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Στο πρώτο παιχνίδι πριν από δυο εβδομάδες η Ρεάλ είχε νικήσει 3-1 τη Βιγιαρεάλ και πήρε σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.  Η Βιγιαρεάλ είναι λογικό να παίξει συντηρητικά, για να διαφυλάξει τα κεκτημένα. Είναι σε καλή κατάσταση, έφερε 1-1 στην έδρα της με την Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική, άσχετα αν ευνοήθηκε από τη διαιτησία. Η Σοσιεδάδ διασύρθηκε 0-4 από τη Σεβίλλη, η οποία πετούσε «φωτιές». Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.50.

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης: Στο πρώτο παιχνίδι στο Μπερναμπέου η Ρεάλ ευνοήθηκε από τη διαιτησία και νίκησε 3-0, που σημαίνει ότι εξασφάλισε την πρόκριση. Κι οι δυο ομάδες είναι σε διαολεμένη φόρμα, η πρωτοπόρος Ρεάλ έχει 40 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο και η Σεβίλλη βρίσκεται στην 2η θέση με 36. Κι οι δυο σκοράρουν ακατάπαυστα, η Σεβίλλη διέσυρε 4-0 τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν και η Ρεάλ 5-0 τη Γρανάδα. Παίζουμε το over 2.5 & goal-goal της betshop.gr στο 1.70.

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Στο πρώτο παιχνίδι η Αθλέτικ έπαιξε στο όριο του αντιαθλητικού και νίκησε 2-1 τη Μπαρτσελόνα με την βοήθεια του διαιτητή, που δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στους Καταλανούς. Στο επόμενο παιχνίδι της η Μπαρτσελόνα έφερε 1-1 εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ και πάλι ο διαιτητής δεν της έδωσε καταφανέστατο πέναλτι και όλη η Καταλονία φωνάζει. Το over 2.5 & goal-goal η betshop.gr το πληρώνει στο 2.20.

Μίλαν – Τορίνο: Είναι το πιο σημαντικό ματς του κυπέλλου Ιταλίας. Και δύσκολο στην πρόβλεψη, καθότι η Μίλαν είναι πολύ καλή στην έδρα της, σκοράρει εύκολα, κατέκτησε και το Σούπερ Καπ στα πέναλτι κόντρα στη Γιουβέντους και βρίσκεται γενικά σε πολύ καλό φεγγάρι. Απέναντί της έχει μία ομάδα που παίζει φουλ επίθεση μέσα – έξω. Σκοράρει με καταπληκτική ευκολία, αλλά πανεύκολα δέχεται το γκολ, 15-17 ο συντελεστής της. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& goal-goal, τον οποίο η betshop.gr προσφέρει σε τιμή… «δώρου» στο 3.95.


ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Κισσαμικός: Τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό η betshop.gr το πληρώνει στο 1.60.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χαλ Σίτι: Ημιτελικός Λιγκ Καπ, πρώτο παιχνίδι. Ο Μουρίνιο θέλει πάση θυσία ένα τρόπαιο φέτος, αφού το πρωτάθλημα έχει πετάξει. Παίζουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 3.15. 
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας: Το over 2.5 &  no goal η betshop.gr το πληρώνει στην εξωφρενική τιμή 4.30!
Νάπολι – Σπέτσια: Ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.45.
Γιουβέντους – Αταλάντα: Ο 1& no goal στο 2.25 της betshop.gr είναι μια χαρά.
Φιορεντίνα – Κιέβο: Ο άσος της betshop.gr στο 1.60 μας καλύπτει.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Άρης – Ολυμπιακός: Προτιμούμε το 2& under 2.5 της betshop.gr στο 4.75
Θέλτα – Βαλένθια: Στο πρώτο παιχνίδι η Θέλτα διέλυσε 4-1 την Βαλένθια στο Μεστάγια. Ο 1& over 2.5 της betshop.gr στο 2.95 είναι μια χαρά.
Κόρδοβα – Αλκορκόν: Πρώτο παιχνίδι, 0-0. Ο 1& no goal της betshop.gr στο 3.50 για μία ομάδα που έχει μόλις τρία γκολ εκτός έδρας είναι κάτι περισσότερο από «δώρο».
Εϊμπάρ- Οσασούνα: Στο πρώτο ματς, Οσασούνα – Εϊμπάρ 0-3. Που σημαίνει ότι η πρόκριση έχει κριθεί. Θα παίξουμε το άσο ημίχρονο – άσο τελικό το οποίο η betshop.gr προσφέρει στο 2.50. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης