Χωρίς Καρντόσο και Τσόρι στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Χωρίς Καρντόσο και Τσόρι στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Όσκαρ Καρντόσο και Τσόρι Ντομίνγκες δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν κι έμειναν εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη

Χωρίς Καρντόσο και Τσόρι στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός
Ο Όσκαρ Καρντόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στους γλουτούς και ο Πάουλο Μπέντο αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με την Ξάνθη στην ομώνυμη πόλη. Στην Αθήνα έμεινε και ο Τσόρι Ντομίνγκες ο οποίος επίσης είχε ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες. 

Το ταξίδι στην Ξάνθη δεν θα κάνει ούτε ο Πάρντο ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ναντ, ενώ τραυματίες και δεν υπολογίζονται είναι ο Ομάρ και ο Ελιουνούσι. 

Κλείσιμο
Αντίθετα, ο Μάρκο Μάριν βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού ο οποίος δείχνει να κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη του προπονητή του.  

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης