Ποδαρικό στο 2017 με «τρίποντο» θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Ποδαρικό στο 2017 με «τρίποντο» θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Θέλοντας να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις που έκανε στο φινάλε το 2016 και να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό σε μια έδρα που συνήθως δυσκολεύεται (19:30 Novasports1)

Ποδαρικό στο 2017 με «τρίποντο» θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό
Έχοντας ως στόχο να δώσει συνέχεια στα πολύ καλά του ματς στο φινάλε του περασμένου έτους θέλει να κάνει ξεκίνημα στο 2017 ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 19:30 (sport-fm.gr, ΣΠΟΡ FM 94.6, Novasports1) τον Λεβαδειακό σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Super League. 

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο 2016 με τέσσερις σερί νίκες και εξαιρετικό συνολικό απολογισμό τερμάτων (17-0). Άλλωστε, μπορεί το φίνις που έκανε να ήταν εντυπωσιακό και άκρως ενθαρρυντικό (κυρίως επειδή έδειξε να ξεπερνά το πρόβλημα με το τελείωμα των φάσεων), αλλά είναι γεγονός ότι παραμένει πίσω στη βαθμολογία. 

Κλείσιμο
Απέναντι του έχει μια ομάδα που τον δυσκολεύει στην έδρα της και από την πλευρά της έχει ανάγκη από βαθμούς ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. 

Σε σχέση με το προηγούμενο του ματς, το οποίο διεξήχθη πριν 18 ημέρες, θα έχει λογικά μια διαφοροποίηση. Πρόκειται για τον Ροντρίγκες που ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής και ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Γαλατάσαραϊ. 

Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Λέοβατς, Κρέσπο-Βαρέλα, Λέο Μάτος. Τσίμιροτ-Κάνιας στον άξονα, Κάμπος δεξιά, ο Μυστακίδης αριστερά αντί του 26χρονου εξτρέμ που πιθανόν να μην φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ σε ελεύθερο ρόλο και ο Αθανασιάδης στην κορυφή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης