Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Φορτούνη-Ιντέγε

Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Φορτούνη-Ιντέγε

Ο Πάουλο Μπέντο θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τη συμμετοχή των δύο παικτών στην 11αδα – Ποιο είναι το πιθανό σχήμα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Φορτούνη-Ιντέγε
Νέα χρονιά και ήδη ο Πάουλο Μπέντο ετοιμάζεται για το πρώτο του ματς για το 2017. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ομάρ και τον Ελιουνούσι (αμφότεροι έκαναν ατομικό και υπολογίζονται για το ματς με την Ξάνθη) ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία για ν' αποφασίσει για τους Φορτούνη και Ιντέγε.

Η εκτίμηση που υπάρχει για τους δύο τελευταίους είναι πως θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον Αστέρα αλλά θα το αποφασίσει ο Μπέντο την τελευταία στιγμή. 

Κλείσιμο
Το πιο πιθανό σχήμα με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι πως ο Λεάλι θα κάτσει από τα δοκάρια και την άμυνα θ' απαρτίζουν οι Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Στα χαφ θα είναι οι Μπουχαλάκης και Καμπιάσο με τον Μάρτινς μπροστά τους (εάν δεν παίξει ο Φορτούνης).

Στην επίθεση οι Πάρντο και Σεμπά δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» τις δύο θέσεις και στην επίθεση εάν δεν είναι έτοιμος ο Ιντέγε θ' αγωνιστεί ο Καρντόσο. Τιμωρημένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης