Η ώρα περνούσε, τα νεύρα του Πεπ όχι!

Η ώρα περνούσε, τα νεύρα του Πεπ όχι!

Μέχρι και μια ώρα μετά το φινάλε του παιχνιδιού με τη Λίβερπουλ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανιζόταν έξαλλος και σε συζήτηση που είχε με τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν ξεσπούσε για τη συμπεριφορά των παικτών της Σίτι!

Η ώρα περνούσε, τα νεύρα του Πεπ όχι!
Ο Ισπανός τεχνικός είχε τρομερά παράπονα από την προσέγγιση των παικτών του στο ματς του περασμένου Σαββάτου στο Άνφιλντ, όπου οι «κόκκινοι» επικράτησαν με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Βαϊνάλντουμ από το πρώτο μέρος.

Στις δηλώσεις του, ο Γκουαρδιόλα στάθηκε στο ζήτημα της πυγμής και της μαχητικής νοοτροπίας που έλειπαν από τους ποδοσφαιριστές του, πράγμα που τον έκανε έξαλλο.

Κλείσιμο
Ο Γιάγια Τουρέ, όταν ρωτήθηκε για την αισθητή αλλαγή στην απόδοση της Σίτι στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ισχυρίστηκε πως ο Γκουαρδιόλα ήταν εκνευρισμένος και φώναζε στ' αποδυτήρια, όμως τα νεύρα του Ισπανού δεν... στέρεψαν εκεί.

Ακόμα και μια ώρα μετά το παιχνίδι, σε συζήτηση που είχε με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας του Μάντσεστερ, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, φανέρωνε με τη γλώσσα του σώματος, τις γροθιές στις παλάμες του και τα ανοιχτά του χέρια πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έβλεπε τους παίκτες του ν' αδυνατούν να βγάλουν αντίδραση και ψυχή σε ένα τέτοιο ματς.  


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης