Τρεμέλ Ντάρντεν στο Eurohoops: Το σουτ του Ουότερς είναι λεφτά στην τράπεζα!

Τρεμέλ Ντάρντεν στο Eurohoops: Το σουτ του Ουότερς είναι λεφτά στην τράπεζα!

Ο Ολυμπιακός υπέγραψε τον Ντομινίκ Ουότερς και ο Αμερικανός γκαρντ φτάνει σήμερα στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρωταθλητών. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αμέσως θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τρεμέλ Ντάρντεν στο Eurohoops: Το σουτ του Ουότερς είναι λεφτά στην τράπεζα!
Το ελληνικό κοινό τον παίκτη τον γνωρίζει κυρίως από την θητεία του στον Κολοσσό Ρόδου και τον Άρη. Στην Ευρωλίγκα έχει αγωνιστεί 9 φορές με την φανέλα της Ολίμπια Λουμπλιάνας την σεζόν 2012-3 και σίγουρα το ερώτημα και η περιέργεια όλου του κόσμου, είναι κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό!

Ένας από τους συμπαίκτες του μέχρι πρότινος στη Καντού, που επίσης κάνει εξαιρετική σεζόν, όπως έκανε και ο Ουότερς, είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Τρεμέλ Ντάρντεν! Αγωνίστηκε στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού την σεζόν 2014-15, έφτασε ως τον τελικό της Ευρωλίγκας με τους ερυθρόλευκους και κατέκτησε το πρωτάθλημα με πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Κλείσιμο
Ο Ντάρντεν ξέρει τον Ολυμπιακό και τις απαιτήσεις της ομάδας, ήταν συμπαίκτης του Ουότερς μέχρι την… Τρίτη, οπότε ποιος είναι καταλληλότερος από τον Τρεμέλ να μιλήσει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού; Κανείς!

Το Eurohoops μίλησε μαζί του και ο Ντάρντεν φαίνεται να πιστεύει πως ο Ουότερς μπορεί να βοηθήσει τους κόκκινους, με διαφορετικό τρόπο και χαρακτηριστικά παιχνιδιού, από ότι ο τραυματίας Ντάνιελ Χάκετ!

“Πιστεύω πως ο Ντομινίκ θα τα πάει μια χαρά στον Ολυμπιακό! Είναι ένας καλός πλέι μέικερ και δημιουργός, που μπορεί να σουτάρει. Το μεγάλο στοίχημα είναι να προσαρμοστεί στο στιλ που παίζει ο Ολυμπιακός, αλλά συνολικά έχει την ποιότητα να ανταποκριθεί. Θα προσφέρει διαφορετικά πράγματα, από αυτά που έδινε ο Χάκετ και πιστεύω πως το κλειδί στην περίπτωση του Ουότερς, είναι το σουτ”!

Και ο Τρεμέλ Ντάρντεν, μας εξηγεί τι ακριβώς εννοεί: “Το σουτ που διαθέτει, ειδικά από μέση απόσταση είναι λεφτά στη τράπεζα! Είναι αρκετά καλός αμυντικός πάνω στη μπάλα και καλύτερος μακριά από αυτή. Τα λεπτά συμμετοχής θα είναι λιγότερα και ο ρόλος του διαφορετικός στον Ολυμπιακό, σε σχέση με αυτόν που είχε μαζί μας στη Καντού. Έτσι, πιστεύω θα έχει την ενέργεια να είναι πιο επιθετικός στην άμυνά του πάνω στη μπάλα! Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ντομινίκ και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα κληθεί να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να δει πως είναι αυτός ο κόσμος”!

Πηγή: www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης