Παναθηναϊκός: Έρχεται αύριο στην Αθήνα ο Τζεντίλε

Παναθηναϊκός: Έρχεται αύριο στην Αθήνα ο Τζεντίλε

Ο Ιταλός άσος αφού περάσει από εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της σεζόν και από την Πέμπτη θα πιάσει δουλειά με τους πράσινους

Παναθηναϊκός: Έρχεται αύριο στην Αθήνα ο Τζεντίλε
Την ώρα που η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρεί για το Μιλάνο, όπου το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει την Αρμάνι, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα φτάνει στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Ο Ιταλός θα περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ενώ από την Πέμπτη θα τεθεί στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ στις προπονήσεις και θα μπορεί να δώσει το «παρών» στο ματς πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Κλείσιμο
Φυσικά δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague ωστόσο θα προπονηθεί κανονικά για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. 

Το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αναμένεται να γίνει απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (6/1/2017) αλλά θα έχει κανονικά δικαίωμα να αγωνιστεί στη Basket League από τη στιγμή που θα δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ. Και αυτό διότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου και θα μπορεί κάλλιστα να πλαισιώσει τους Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Φελντέιν και Ντιμίτρις Νίκολς.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης