Για το «3 στα 3» ο Παναθηναϊκός

Για το «3 στα 3» ο Παναθηναϊκός

Το νικηφόρο σερί του θέλει να διευρύνει ο Παναθηναϊκός στη σημερινή αναμέτρηση στην Λάρισα, με τους «πράσινους» να κάνουν για πρώτη φορά «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα. Τα πλάνα του Ουζουνίδη.

Για το «3 στα 3» ο Παναθηναϊκός
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην έδρα της ΑΕΛ για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη με την οποία θα κάνουν για πρώτη φορά το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα και «4 στα 4» μαζί με την επικράτηση επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη για το Κύπελλο. 

Κλείσιμο
Το έργο για το «τριφύλλι», σαφώς, μόνο εύκολο δεν είναι, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως οι μόνες φορές που έχει καταφέρει να πάρει νίκη η Λάρισα απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν (δύο φορές) με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη που βρίσκεται τώρα στον «πράσινο» πάγκο. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Εβρίτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με 4-4-1-1 την ομάδα του μέσα στην «AEL FC Arena». Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο και Χουλτ. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ζέκα και Λούντ, με τους Μπουμάλ και Εμποκού στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Βιγιαφάνιες, με τον Μπεργκ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης