Μάριος Βρουσάι: Ένας σούπερ σκόρερ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού!

Μάριος Βρουσάι: Ένας σούπερ σκόρερ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού!

Φέτος μετά από 11 ματς έχει φτάσει τα 10 γκολ και αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε 10 και στα 8 ο Βρουσάι έχει βρει δίχτυα

Μάριος Βρουσάι: Ένας σούπερ σκόρερ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού!
Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού σκοράροντας στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα έφτασε τα 10 γκολ και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην διοργάνωση που έχει διψήφιο αριθμό γκολ! Ο 18χρόνος ποδοσφαιριστής που στον αγώνα με τον ΠΑΣ είχε και 2 ασίστ άφησε πίσω του στον πίνακα των σκόρερ τον συμπαίκτη του Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος έχει 9 γκολ, και ισοφάρισε την περσινή του επίδοση όπου είχε σε 19 παιχνίδια 10 γκολ. Φέτος μετά από 11 ματς έχει φτάσει τα 10 γκολ και αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε 10 και στα 8 ο Βρουσάι έχει βρει δίχτυα.
 
Μάλιστα έχει σημειώσει από δυο γκολ στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στα οποία ο Ολυμπιακός συνολικά πέτυχε 12!
 
Κλείσιμο
Αναλυτικά τα γκολ του: 
Ολυμπιακός-Βέροια (2-0, 1 γκολ)
Ηρακλής-Ολυμπιακός (0-4, 1 γκολ)
ΑΕΛ-Ολυμπιακός (0-2, 1 γκολ)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (7-0, 2 γκολ)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (5-0, 2 γκολ) 
Ολυμπιακός-Κέρκυρα (3-0, 1 γκολ)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (6-0, 1 γκολ)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (1-4, 1 γκολ) 
 
Βρουσάι: «Ομαδική δουλειά» 
 
Ο 18χρόνος ποδοσφαιριστής βάζει πάνω απ’ όλα την ομάδα και δουλεύει συνεχώς για να βελτιώνει την απόδοση του αλλά και για να είναι ο Ολυμπιακός στην κορυφή. Μιλώντας μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΣ  είπε: «Πήραμε άλλη μια νίκη αφού παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία που σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος. Σημασία έχει να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και να κερδίζουμε. Είμαστε ομάδα και το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Το κάθε γκολ είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης