Τζάκσον Φόλμαν: Ο πρώτος παίκτης της Τσαπεκοένσε που επιστρέφει στη Βραζιλία

Τζάκσον Φόλμαν: Ο πρώτος παίκτης της Τσαπεκοένσε που επιστρέφει στη Βραζιλία

Ο τερματοφύλακας της Τσαπεκοένσε, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Μεντεγίν και επιστρέφει στο Σάο Πάολο όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του 

Τζάκσον Φόλμαν: Ο πρώτος παίκτης της Τσαπεκοένσε που επιστρέφει στη Βραζιλία
Είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές της Τσαπεκοένσε που επέζησε από την αεροπορική τραγωδία στα βουνά της Κολομβίας. Ο Τζάκσον Φόλμαν ο οποίος ανασύρθηκε σε κακή κατάσταση από τα συντρίμμια του αεροπλάνου και τελικά οι γιατροί χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν το πόδι, είναι ο πρώτος που θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Μεντεγίν.

Ο τερματοφύλακας της «Τσαπέ» τα ξημερώματα θα φτάσει στο Σάο Πάολο όπου θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν».

Κλείσιμο
Τον Φόλμαν θα συνοδεύει πλήρης ιατρική ομάδα ενώ και το αεροπλάνο με το οποίο θα ταξιδέψουν του είναι ειδικό για μεταφορά ασθενών.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας που ήδη έχει κάνει δύο χειρουργεία στο Μεντεγίν θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο Σάο Παόλο, με την κατάσταση του όμως όπως επεσήμαναν οι γιατροί να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Όσον αφορά τους άλλους δυο παίκτες που επέζησαν ο Ρουσέλ είναι αρκετά καλύτερα και δεν θα αργήσει να έρθει και γι' αυτόν η ώρα της επιστροφής, ενώ οι γιατροί έβγαλαν από την μηχανική υποστήριξη τον Νέτο ο οποίος επίσης παρουσίασε σημαντική βελτίωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης