Ολυμπιακός: Η νέα ευκαιρία των Μάριν και Καρντόσο

Ολυμπιακός: Η νέα ευκαιρία των Μάριν και Καρντόσο

Ο Γερμανός κι  ο Παραγουανός προορίζονται για βασικοί από τον Μπέντο στο ματς Χανιά - Ολυμπιακός, έχοντας μία ακόμα ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν

Ολυμπιακός: Η νέα ευκαιρία των Μάριν και Καρντόσο
Με πολλές αλλαγές ετοιμάζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στον αυριανό αγώνα στα Χανιά ο Πάολο Μπέντο.
 
Ο Λεάλι θα συνεχίσει κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού και από εκεί και πέρα υπάρχουν κυρίως δύο ερωτηματικά. Ένα αφορά στον παρτενέρ του Μποτία στο κέντρο της άμυνας και ένα ακόμα για το κέντρο. Από ορθολογικής πλευράς καθαρός στόπερ είναι ο Βούρος, ωστόσο για εκεί ο Μπέντο μπορεί να θέλει να δει τον Ρομαό ή ακόμα και τον Ντε Λα Μπέγια για να βάλει ξανά αριστερά τον Τσιμίκα.
 
Επίσης στον άξονα οι Καμπιάσο και Μπουχαλάκης φαίνεται να έχουν το προβάδισμα αλλά για εκεί υπάρχει και ο Μάρτινς και ο Ρομαό. Ο Μάριν θα έχει ρόλο επιτελικού, για τα δύο... φτερά φαβορί είναι ο Πάρντο με τον Μανθάτη ενώ για την επίθεση φαίνεται ο Καρντόσο να έχει πάρει ξανά το... χρίσμα για βασικός. 

Και αυτό διότι ο Ίβηρας τεχνικός θέλει να του δώσει ξανά ευκαιρία για να βάλει ένα γκολ και να βρει ρυθμό και να... ξεμπουκώσει έτσι αγωνιστικά και ψυχολογογικά. Μία πιθανή ενδεκάδα λοιπόν για το ΑΟΧ - Ολυμπιακός έχει ως εξής: Λεάλι - Φιγκέιρας, Μποτία, Βούρος, Ντε Λα Μπέγια - Καμπιάσο, Μπουχαλάκης - Μάριν, Πάρντο, Μανθάτης - Καρντόσο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης