Με ευρωπαϊκή συνταγή και Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Με ευρωπαϊκή συνταγή και Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού επιστρέφει ο Μάρκους Μπεργκ κόντρα στον Άγιαξ, όπου ο Αντρέα Στραματσόνι θα επαναφέρει σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς

Με ευρωπαϊκή συνταγή και Μπεργκ ο Παναθηναϊκός
Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς της Πέμπτης κόντρα στον Άγιαξ για την 5η αγωνιστική του Europa League και ενώ οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι πολλές. 

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να προτιμήσει τη συνταγή που ακολουθεί φέτος στα δύσκολα παιχνίδια (εκτός από αυτό με τον Ολυμπιακό) και σε όλα τα ευρωπαϊκά. Δηλαδή, σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Άλλωστε, στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια στη διοργάνωση (με Θέλτα και Σταντάρ), η απόδοση της ομάδας του ήταν καλή ασχέτως των αποτελεσμάτων. Ο Ιταλός φαίνεται να έχει καταλήξει στο 3-5-2, αλλά υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ακόμη για τους παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν. 

Κλείσιμο
Ο Στιλ θα είναι κάτω τα δοκάρια. Ο Χουλτ θα είναι αριστερά και ο Κουλιμπαλί δεξιά, ενώ η τριάδα των στόπερ θα αποτελείται από τους Μολέδο, Κουτρουμπή και Σάμπα. Ο Ζέκα μαζί με τον Λεντέσμα θα είναι στον άξονα και ο παίκτης που θα τους πλαισιώνει θα είναι ένας εκ των Γουακάσο-Λουντ, ενώ ο Βιγιαφάνιες θα πλαισιώνει τον Μπεργκ στην επίθεση. Ο Σουηδός θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και ενώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν εκτός λόγω θλάσης. Στην τελευταία προπόνηση πήρε μέρος κανονικά και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Εντός της ημέρας θα φανεί αν ο Ιμπάρμπο και ο Γκουακάσο θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Ο πρώτος έκανε ατομικό τη Δευτέρα και ο δεύτερος ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Δεν υπολογίζεται ο Σεμπάστιαν Λέτο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης