Μουρίνιο: Χειρότερος και από τον Μόγιες στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο: Χειρότερος και από τον Μόγιες στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Ο Πορτογάλος έγινε ο χειρότερος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μετά-Φέργκιουσον εποχή, στα πρώτα 16 παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων»

Μουρίνιο: Χειρότερος και από τον Μόγιες στον πάγκο της Γιουνάιτεντ
Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν πολύ ζόρικο βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, την Πέμπτη, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1, αποτέλεσμα που βάζει σε κίνδυνο την παρουσία της ομάδας στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε στα γκολ, ακόμα κι αν αυτό ήρθε στο 89' με τρομερό δεξί σουτ, ασφαλώς και δεν ήταν αρκετό, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν τρομερά απογοητευμένος στον πάγκο, έθιξε θέμα νοοτροπίας και λανθασμένης προσέγγισης στο ματς παρομοιάζοντας τις συνθήκες με... φιλικό καλοκαιρινής προετοιμασίας και οι αριθμοί του πλέον, τον καθιστούν τον χειρότερο της μετά – Φέργκιουσον εποχής!

Κλείσιμο
Όσο κι αν αυτό προκαλεί τεράστια εντύπωση, αυτή τη στιγμή, έπειτα από 16 ματς στα οποία ο Πορτογάλος έχει βρεθεί στον πάγκο του συλλόγου, ισχύει στον απόλυτο βαθμό, στη σύγκριση με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών των προκατόχων του, Ντέιβιντ Μόγιες και Λουίς Φαν Χάαλ!




Πηγή: gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης