Φωτογραφίες: Δείτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ντυμένο... Μπάρμπι και Μπάτμαν!

Φωτογραφίες: Δείτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ντυμένο... Μπάρμπι και Μπάτμαν!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε στο Instagram μία φωτό με την καινούργια του Λαμποργκίνι, προκαλώντας ένα άνευ προηγουμένου τρολάρισμα εναντίον του

Φωτογραφίες: Δείτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ντυμένο... Μπάρμπι και Μπάτμαν!
Δεν είναι και το πιο... συμπαθητικό άτομο, αλλά φροντίζει με τις προκλητικά στημένες εμφανίσεις του, να ενισχύει το... αίσθημα εναντίον του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να «κερδίσει» ένα άνευ προηγουμένου τρολάρισμα στα social media, μετά την ανάρτηση μίας φωτογραφίας στο Instagram, μπροστά στην καινούργια Λαμποργκίνι του.

Το αυτοκίνητο αξίας 260.000 ευρώ ήταν ένας λόγος που προκάλεσε το ξέσπασμα των χρηστών στα social media, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών βιώνουν μία δύσκολη πραγματικότητα.

Κλείσιμο
Αυτό που προκάλεσε, ωστόσο, τις μεγαλύτερες αντιδράσεις, ήταν η στάση του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο CR7 τεντώνεται σαν... κόκκορας μπροστά στο εντυπωσιακό όχημα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να... μετατρέψει σε περίγελο τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Η φαντασία δεν έλειψε, καθώς οι χρήστες των social media τον έκαναν... μπάτμαν, ήρωα καρτούν, τον... σήκωσαν σαν άγαλμα με γερανό και τον τοποθέτησαν σε κουτί... Μπάρμπι!














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης