Βίντεο: Με κεραυνό του Πογκμπά η Γαλλία πέρασε με 1-0 από την Ολλανδία!

Βίντεο: Με κεραυνό του Πογκμπά η Γαλλία πέρασε με 1-0 από την Ολλανδία!

Η σουτάρα του Πογκμπά ήταν αρκετή για τη Γαλλία, ώστε να νικήσει 1-0 την Ολλανδία και να πατήσει κορυφή. Συγκάτοικός της η Σουηδία, που με βασικό Μπεργκ, επικράτησε πολύ εύκολα 3-0 της Βουλγαρίας

Βίντεο: Με κεραυνό του Πογκμπά η Γαλλία πέρασε με 1-0 από την Ολλανδία!
Ένα ήταν αρκετό για τη Γαλλία! 

Ο «κεραυνός» του Πολ Πογκμπά στο 30’ χάρισε στο σύνολο του Ντεσάν τη νίκη με 1-0 μέσα στην Ολλανδία και παράλληλα την κορυφή του ομίλου. Παρέα με τους «τρικολόρ», η Σουηδία που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει 3-0 της Βουλγαρίας. Κατάθεση… ψυχής από το Λουξεμβούργο, καθώς έπαιζε με παίκτη λιγότερο, έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (1-1) μέσα στη Λευκορωσία. 

Κλείσιμο
Από νωρίς είχε πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης η Γαλλία, αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της Ολλανδίας. Όμως, ο Πολ Πογκμπά έλυσε τα πόδια των «τρικολόρ», καθώς με τον… κεραυνό του στο 30’ άνοιξε το σκορ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Η ομάδα του Ντεσάν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, με τον σταρ της Γιουνάιτεντ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 65’. Η συνέχεια ανήκε στους «οράνιε», αλλά ο Γιορίς ήταν εκεί όταν χρειάστηκε και έτσι οι Γάλλοι πανηγύρισαν τη νίκη μέσα στο Άμστερνταμ. 



 Εύκολο βράδυ είχε η Σουηδία απέναντι στη Βουλγαρία. Οι Σκανδιναβοί μπήκαν δυνατά από την αρχή, αλλά κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τοϊβόνεν στο 39’, σε μία φάση που ενεπλάκη και ο Μάρκους Μπεργκ. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τους γηπεδούχους στο 45’, καθώς ο Χίλιεμαρκ τους έστειλε στα αποδυτήρια προηγούμενους 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν απλοί θεατές στο ματς, με τον Λίντελεφ να ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 58ο λεπτό. Η Σουηδία συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, αλλά δεν άλλαξε κάτι στο τέλος και έτσι έμεινε το 3-0. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, αντικαταστάθηκε στο 85ο λεπτό από τον Γκουιντέτι. 




 Τέλος, στο άλλο ματς η Λευκορωσία κατάφερε να… μην νικήσει το Λουξεμβούργο! Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν την αριθμητική υπεροχή από το 44’ (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κάρλσον), προηγήθηκαν στο 80’ με τον Σαβίτσκι, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά μετά (85’), διαμορφώνοντας το τελικό 1-1! 


 
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: 

Ολλανδία-Γαλλία 0-1 
(30’ Πογκμπά) 

Σουηδία-Βουλγαρία 3-0 
(39’ Τοϊβόνεν, 45’ Χίλιεμαρκ, 58’ Λίντελεφ) 

Λευκορωσία-Λουξεμβούργο 1-1 
(80’ Σαβίτσκι-85’ Τζοακίμ) 

Βαθμολογία: 

Γαλλία 7 (5-1) 
Σουηδία 7 (5-1) 
Ολλανδία 4 (5-3) 
Βουλγαρία 3 (5-10) 
Λευκορωσία 2 (2-5) 
Λουξεμβούργο 1 (4-6) 

Η επόμενη (4η) αγωνιστική: 

Γαλλία-Σουηδία (11/11) 
Βουλγαρία-Λευκορωσία (13/11) 
Λουξεμβούργο-Ολλανδία

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης