Αστάνα-Γιουνγκ Μπόις 0-0 για τον όμιλο του Ολυμπιακού

Αστάνα-Γιουνγκ Μπόις 0-0 για τον όμιλο του Ολυμπιακού

Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0 στο Καζακστάν, παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό

Αστάνα-Γιουνγκ Μπόις 0-0 για τον όμιλο του Ολυμπιακού
Η Αστανά ήταν πιο επιθετική, η Γιουνγκ Μπόις έπαιξε στην αντεπίθεση και στο τέλος έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που μάλλον δεν βολεύει καμιά τους. Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες ήταν λίγες, με τους Ελβετούς να πατάνε καλύτερα και να πλησιάζουν στο γκολ με τον Νούχου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και ήταν πιο επιθετικοί, είχαν δοκάρι σε εντυπωσιακό γυριστό του Ντεσπότοβιτς, όμως δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, είχαν κάποιες καλές στιγμές στην αντεπίθεση και κράτησαν το 0-0 μέχρι το τέλος.

Κλείσιμο
Ανατροπή για Μάιντς στον 3ο όμιλο
Στο άλλο παιχνίδι που ξεκίνησε νωρίτερα η Μάιντς κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με τη σπουδαία νίκη από την έδρα της Γκαμπάλα με 3-2, χάρις στις αλλαγές του Μάρτιν Σμιντ.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι με τον Ρικαρντίνιο στο 24’ και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 41’ με τον Μούτο.

Πολύ γρήγορα στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή, όταν αρχικά ο Γκουρμπάνοβ έκανε το 1-1 στο 57’ και μετά από 5’ ο Ζένιοβ το 2-1! Κόρδοβα και Εζτουνάλι πέρασαν στο ματς για την Μάιντς και άλλαξαν τα πάντα. Ο πρώτος έκανε το 2-2 στο 68’, ο δεύτερος το 2-3 στο 78’, ενώ ο Κολομβιανός είχε και δοκάρι στιγμές αργότερα, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος για την πρώτη νίκη των Γερμανών.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης