Απίστευτη ταλαιπωρία στο Ολυμπιακό Πάρκο, με ουρές χιλιομέτρων

Απίστευτη ταλαιπωρία στο Ολυμπιακό Πάρκο, με ουρές χιλιομέτρων

Η πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τους φιλάθλους – Ενενήντα λεπτά και πλέον χρειάστηκαν κάποιοι για να εισέλθουν στο κλειστό του χάντμπολ

Απίστευτη ταλαιπωρία στο Ολυμπιακό Πάρκο, με ουρές χιλιομέτρων
Το χάντμπολ δεν είναι και το πιο διαδεδομένο άθλημα στη Βραζιλία, αλλά από τη στιγμή που έπαιζε η Εθνική ομάδα της χώρας (με αντίπαλο τη Νορβηγία) λογικό ήταν να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μόνο που όσοι αποφάσισαν να ξυπνήσουν πρωί, πρωί (09:30 τοπική ώρα ο αγώνας) το μετάνιωσαν πικρά μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Κλείσιμο
Η εικόνα του γηπέδου λίγο πριν την έναρξη


Έξω από την «Arena Do Futuro» από τις 08:30 άρχισαν να σχηματίζονται μεγάλες ουρές, που όσο περνούσε η ώρα μεγάλωναν, με αποτέλεσμα στην έναρξη του αγώνα οι κερκίδες να είναι μισοάδειες και στις αρχές του β’ ημιχρόνου να μπει αρκετός κόσμος!

Η εικόνα του γηπέδου στο β' ημίχρονο


Ο κόσμος κατήγγειλε ότι δεν υπήρχε κανείς εθελοντής ή αρμόδιος για να τους καθοδηγήσει, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν απίστευτα για ‘ένα δίωρο χάνοντας το μισό παιχνίδι για το οποίο κάποιοι είχαν πληρώσει εισιτήριο 100 δολαρίων, ενώ από την Οργανωτική Επιτροπή ειπώθηκε ότι η καθυστέρηση οφείλεται «στον ενδελεχή έλεγχο που γινόταν στις εισόδους του σταδίου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης