Σοκ στην ΑΕΚ με Γιόχανσον που είναι αμφίβολος για την ρεβάνς με τα Σεντ Ετιέν!

Σοκ στην ΑΕΚ με Γιόχανσον που είναι αμφίβολος για την ρεβάνς με τα Σεντ Ετιέν!

Ο Σουηδός μέσος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης (21:00, Novasports) είναι αμφίβολη – Δεν έβγαλε αποστολή ο Κετσπάγια

Σοκ στην ΑΕΚ με Γιόχανσον που είναι αμφίβολος για την ρεβάνς με τα Σεντ Ετιέν!
Λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα του Europa League με την Σεντ Ετιέν (0-0 το πρώτο ματς στη Γαλλία) κι η ατυχία χτύπησε την ΑΕΚ που κινδυνεύει να αγωνιστεί χωρίς τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Στην σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ δεν συμμετείχε ο Σουηδός αμυντικός μέσος ο οποίος χτυπήθηκε από γαστρεντερίτιδα και παρέμεινε κλινήρης έχοντας και υψηλό πυρετό.

Κλείσιμο
Στους κιτρινόμαυρους έχει σημάνει συναγερμός, αφού ο 26χρονος μαζί με τον Σιμόες αποτελούν τις κολώνες του άξονα κι άπαντες ελπίζουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει να μην γίνει η αιτία να απουσιάσει από το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Γάλλους. Πάντως, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα είναι σε θέση να προλάβει αλλά και να αγωνιστεί. 

Από εκεί και πέρα, ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν και να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα. Όσον αφορά τις επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ, αναμένεται να γίνουν γνωστές την Τετάρτη, όπου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Γιόχανσον. Η Ένωση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στους «στεφανουά» αύριο, με προπόνηση που θα διεξαχθεί και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20.15.
Πηγή:www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης