Πανέτοιμος ο ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη μάχη με την Άλκμααρ

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη μάχη με την Άλκμααρ

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δοκιμάζεται αύριο το βράδυ (21:45, OTESport) στην έδρα της Ολλανδικής ομάδας – «Το πιστεύουμε…» δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη μάχη με την Άλκμααρ
Στην Νορβηγία (έστω κι αν έζησε ένα πραγματικό θρίλερ) πριν από λίγες ημέρες έγραψε το πρώτο κεφάλαιο της Ευρωπαϊκής του ιστορίας… Ο αποκλεισμός της Οντ Γκρένλαντ ήταν το πρώτο παράσημο εκτός συνόρων για τον ΠΑΣ Γιάννινα που τώρα μπροστά του έχει μία ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση καθώς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League δοκιμάζεται στην έδρα της Άλκμααρ.

Οι Ηπειρώτες ξέρουν ότι τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος τους, αλλά όπως τόνισε ο Γιάννης Πετράκης όλοι στην ομάδα έχουν μεγάλη πίστη.
 
Κλείσιμο
«Η Αλκμάαρ παίζει καλό και οργανωμένο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα παίξουμε την δική μας ταυτότητα και θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ για να προσθέσει λέγοντας:

«Απολαμβάνουμε αυτήν την περιπέτεια και το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ είναι φανταστικό».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Λίλα ο οποίος στάθηκε στους φιλάθλους της ομάδας. «Είμαστε έτοιμοι να μπούμε με πάθος στο γήπεδο. Δεν έχουμε ένα πραγματικά μεγάλο αστέρι στην ομάδα αλλά λειτουργούμε σαν οικογένεια και αυτό είναι η δύναμή μας. Θα υπάρξουν αρκετοί οπαδοί μας και θα είναι μια σήμαντική υποστήριξη για εμάς. Θα μας δίνουν έξτρα ενέργεια», τόνισε ο μέσος του ΠΑΣ.

Βαν Ντε Μπρομ: «Θα περάσουμε»
Προφανώς και δεν είναι κακό να έχεις πίστη στην ομάδα σου. Αλλο αυτό όμως κι άλλο να κάνεις δηλώσεις και να μην... βλέπεις τον αντίπαλο. Γιατί αυτό έκανε ο Βαν ντεν Μπρομ, τεχνικός της Αλκμααρ πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ουσιαστικά δεν στάθηκε πολύ στο ματς. Τόνισε πως είναι το φαβορί και πως η Αλκμααρ θα κάνει καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία σε σχέση με πέρσι!

«Είμαστε το φαβορί. Εχουμε την ευρωπαϊκή πορεία ως σύλλογος κι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τα δύο ματς. Κατά την γνώμη μου θα έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή στην διοργανώση. Τα παιδιά έχουν περισσότερη εμπειρία από πέρσι. Είχαμε καλή παρουσία στα φιλικά και ανυπομονούμε για τις επίσημες υποχρεώσεις», είπε ο τεχνικός της ΑΖ.
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης