Μπος: «Ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ»

Μπος: «Ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ»

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Δικέφαλο – Τόνισε ότι γνωρίζει καλά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά επιβεβαίωσε την απουσία των Μίλικ, Μπαζούρ

Μπος: «Ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ»
Χαμογελαστός, αισιόδοξος, αλλά χωρίς διάθεση να αποκαλύψει πολλά πράγματα όσον αφορά τα πλάνα του για τον αυριανό πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (21:45, OTESportHD1) εμφανίστηκε ο προπονητής του Άγιαξ Πίτερ Μπος.

Ο Ολλανδός τεχνικός που θα πραγματοποιήσει επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο του Αίαντα επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του δεν θα έχει στο πρώτο ματς τους Μίλικ, Μπαζούρ, αλλά απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του για τα πρόσωπα αλλά και το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει.

Κλείσιμο
«Κοιτάξαμε γενικά τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ. Φυσικά είδαμε και κάθε παίκτη ξεχωριστά και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Βέβαια υπάρχει και κάποιος κίνδυνος όταν προετοιμάζεις ξεχωριστά κάθε παίκτη. Εμείς τους κοιτάξαμε, μάθαμε πολλά και θα τα βάλουμε μέσα στο παιχνίδι μας», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Πέτερ Μπος, προκαλώντας εντύπωση με την αναφορά του στην σημασία της αναμέτρησης κόντρα στον «Δικέφαλο».

«Ελπίζω ότι αυτός δε θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν», είπε και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή μας λείπει ο Μπαζούρ, έχουμε άλλον έναν που θα κοιτάξουμε αν θα τον βάλουμε να παίξει ή όχι. Είναι ο πρώτος μας αγώνας και είναι θαυμάσια η αίσθηση, το περιμέναμε καιρό αυτό το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες για αυτό».

Από τις ερωτήσεις δεν έλειψαν αυτές που αφορούσαν τα πολλά πρόσωπα που είναι αμφίβολοι για το ματς της Τρίτης. Σχετικά με την απουσία του Πολωνού Μίλικ σχολίασε: «Πέρυσι έπαιξε σε πολλούς αγώνες και θα πρέπει να ξεκουραστεί κιόλας. Θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε στην ομάδα, μεσολαβούν άλλες οκτώ ημέρες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει… Θα τον δούμε και στις επόμενες προπονήσεις».

Όσο για τον Βέστερμαν τόνισε: «Δεν είναι τόσο καλή η φόρμα του τώρα, του λείπει μία εβδομάδα προπονήσεων, αύριο θα κοιτάξω αν θα τον βάλω να παίξει ή όχι».

Ο Μπος δεν έχει καταλήξει στις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα του Άγιαξ: «Ψάχνω να βρω μία ισορροπία τώρα, έχουμε τον Μπαζούρ που έχει κάποια προβλήματα, θα κοιτάξω να βρω πρώτα μία σιγουριά. Μου λείπουν δύο παιδιά και μετά θα κοιτάξω τι θα ακολουθήσει».

Για το πως θα αγωνιστεί ο Άγιαξ απέναντι στην ελληνική ομάδα σχολίασε: «Πάντα προσπαθώ να παίζω προσεκτικά. Αν χάσουμε την μπάλα, θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για να πάρουμε την μπάλα όσο πιο γρήγορα γίνεται για παράδειγμα».



Η πιθανή ενδεκάδα του Αίαντα

Ο Μπος μπορεί να απέφυγε να δώσει ιδιαίτερες πληροφορίες για τα σχέδια που έχει καταστρώσει, ωστόσο οι απουσίες των Μίλικ, Μπαζούρ (διακρίνονται στη φωτογραφία να πανηγυρίζουν) φαίνεται πως απλοποιούν τα πράγματα για τους δευτεραθλητές Ολλανδίας.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μπος δεν θα αλλάξει λογική και θα ξεκινήσει με το αγαπημένο του και πολυφορεμένο στην προετοιμασία του Άγιαξ 4-3-3.

Ο Σίλεσεν θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Τετέ, Βέλτμαν, Ντάικς, Βέστερμαν, θα αποτελούν την τετράδα της άμυνας, ενώ αν ο τελευταίος δεν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει θα δώσει τη θέση του στον Φιργκέφερ.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ρίντεβαλντ (εξάρι) και Φαν ντε Μπεκ, Κλάασεν, με τον τελευταίο να σηκώνει όλο το βάρος της οργάνωσης.

Στην επίθεση οι τρεις επιλογές του Μπος είναι οι Ελ Γκάζι, Γιουνές στα δύο άκρα και ο Κασιέρα στην κορυφή.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Δείτε πλάνα από την τελευταία προπόνηση του Άγιαξ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης