Οικονομική διαφορά Ολυμπιακού με Γκέιμπριελ

Οικονομική διαφορά Ολυμπιακού με Γκέιμπριελ

Αρκετή οικονομική διαφορά υπάρχει μεταξύ Ολυμπιακού και Κένι Γκέιμπριελ. Οι Πειραιώτες δε βιάζονται και ο Αμερικανός έχει πρόταση για μη εγγυημένο συμβόλαιο από τους Καβαλίερς

Οικονομική διαφορά Ολυμπιακού με Γκέιμπριελ
Η μία κίνηση που μένει στο Ολυμπιακό ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της επόμενης περιόδου είναι η απόκτηση του πάουερ φόργουορντ. Ο Κένι Γκέιμπριελ είναι ο βασικός στόχος μετά την υπογραφή του Οκάρο Ουάιτ στους Χιτ, αλλά υπάρχει αρκετή οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.

Για να επέλθει συμφωνία θα πρέπει από τη μία οι Πειραιώτες να ανέβουν και από την άλλη ο Αμερικανός φόργουορντ να ρίξει τις απαιτήσεις του. Η διαφορά φαίνεται να είναι μεγαλύτερη των 150.000 δολαρίων στην παρούσα φάση.

Κλείσιμο
Τα δεδομένα του Ολυμπιακού

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα με το μέρος τους. Το πρώτο είναι πως δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να βιαστούν στη συγκεκριμένη μεταγραφή και το δεύτερο είναι πως έχουν την πολυτέλεια να κοιτάνε Αμερικανό παίκτη.

Είναι τελείως διαφορετική η «πηγή» όταν ψάχνεις παίκτη με κοινοτικό διαβατήριο και πολύ μεγαλύτερη όταν ψάχνεις παίκτη με οποιοδήποτε διαβατήριο.

Στον Ολυμπιακό έχουν τη διάθεση να περιμένουν και τα κοψίματα από το ΝΒΑ που θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Τα δεδομένα του Γκέιμπριελ

Ο πρώην φόργουορντ της Καρσίγιακα τα πήγε εξαιρετικά στο summer league με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και σύμφωνα με πληροφορίες έχει στα χέρια του πρόταση από τους Πρωταθλητές Κόσμου αλλά για μη εγγυημένο συμβόλαιο. Ο Γκέιμπριελ δε θέλει να ρισκάρει υπογράφοντας τέτοιου είδους συμφωνία και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο 27άχρονος φόργουορντ περιμένει και μία ομάδα της Euroleague (όχι ο Ολυμπιακός) η οποία τον έχει ήδη πλησιάσει χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε επίσημη κίνηση.

Ο Ολυμπιακός είναι ψηλά στις επιθυμίες του, του αρέσει η ιδέα να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, χωρίς όμως να ζημιωθεί οικονομικά.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης