Ανδρούτσος: «Έχω αυτοπεποίθηση, έτοιμος να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού»

Ανδρούτσος: «Έχω αυτοπεποίθηση, έτοιμος να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού»

Έτοιμος θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στα ευρωπαϊκά ματς σύμφωνα με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό του, Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος ανέφερε πως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το γκολ κόντρα στη Βέστερλο

Ανδρούτσος: «Έχω αυτοπεποίθηση, έτοιμος να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού»
Αποτελεί μαζί με τον Γιώργο Μανθάτη ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα που έχει ο Ολυμπιακός στις ακαδημίες του. Ο Θανάσης Ανδρούτσος, μίλησε μετά το τέλος του ματς με την Βέστερλο στη NOVA, και ανέφερε πως είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στον ρυθμό της ανδρικής ομάδας.

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέστερλο: «Πρώτη φορά πετυχαίνω γκολ με την πρώτη ομάδα και αυτό μου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση, με βοηθάει όλο και πιο πολύ. Αλλά συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και δεν πρέπει να επαναπαυτώ, πρέπει να συνεχίζω να δουλεύω για να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ».

Κλείσιμο
Για την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού: «Τα τελευταία χρόνια γίνεται απίστευτη δουλειά στις Ακαδημίες. Είμαστε προετοιμασμένοι για να έρθουμε εδώ και να ανταπεξέλθουμε στο ρυθμό».

Για την μέχρι στιγμής εικόνα στην προετοιμασία: «Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και είμαστε χαρούμενοι που βγαίνουν πράγματα που ζητά ο προπονητής. Γίνεται πολύ σκληρή προπόνηση και δεν αποκλείεται και η κούραση να έπαιξε το ρόλο της στο φινάλε του ματς με τη Βέστερλο. Δεν έγινε όμως τίποτα, έχουμε ακόμα ένα φιλικό και πάμε να κερδίσουμε».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Θα είμαστε έτοιμοι, ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αξίζει και πρέπει να είναι στους ομίλους του UEFA Champions League».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης