Στο Ηράκλειο η ιστορική συνάντηση των 4 μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στο Ηράκλειο η ιστορική συνάντηση των 4 μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου

Η πρόταση είχε κατατεθεί εδώ και μήνες από την ΕΠΣ Ηρακλείου – Έστω και με καθυστέρηση Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν όλα τα ανοικτά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στο Ηράκλειο η ιστορική συνάντηση των 4 μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου
Δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου είχε καταθέσει την πρόταση για μια κοινή συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ προκειμένου να συζητήσουν κι αν είναι δυνατόν να καταλήξουν σε κοινές αποφάσεις για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο.

Αν και όλα έδειχναν ότι αυτή η φιλόδοξη πρωτοβουλία θα μείνει στα χαρτιά, με επίσημη ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ενημέρωσε ότι η πρόταση της έγινε αποδεκτή.

Κλείσιμο
Βέβαια η πρόθεση του κ. Τζώρτζογλου ήταν να παραβρεθούν στην συνάντηση οι ιδιοκτήτες των ομάδων, ωστόσο στο ίδιο τραπέζι θα βρεθούν εκπρόσωποι των τεσσάρων για να συζητήσουν τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου:

«Μεγάλη επιτυχία της Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (αλλά και του ποδοσφαίρου) αποτελεί η θετική αυτή την φορά ανταπόκριση από τους τέσσερις μεγάλους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μας (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΕΚ) στο νέο κάλεσμα στο Ηράκλειο της Κρήτης για συνάντηση και συζήτηση στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι μπορεί να γίνει ένα πρώτο βήμα μιας προσπάθειας για πιθανές λύσεις κοινής αποδοχής και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ...

Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με οικοδεσπότη την ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα με νέο δελτίο τύπου από την ΕΠΣΗ.

Η συνάντηση θα γίνει με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Σταύρου Αρναουτάκη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης