Τσάμπιονς Λιγκ για Τσάμπιονς… κέρδη

Τσάμπιονς Λιγκ για Τσάμπιονς… κέρδη

Ο προκριματικός γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και επιλεγμένα ματς από το Γιουρόπα μπορούν να μας στείλουν ταμείο, στη λογική ότι οι ομάδες δεν έχουν βρει τα πατήματα τους ακόμα. 

Τσάμπιονς Λιγκ για Τσάμπιονς… κέρδη
Ζρίνσκι – Λέγκια: Είναι πρώτο ματς προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ζρίνσκι από τη Βοσνία και την πολωνική Λέγκια. Δεν τίθεται θέμα για την πρόκριση, θα την πάρουν οι Πολωνοί, αφού είναι κατά πολύ ανώτεροι. Οι Βόσνιοι παίζουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι, έχουν να κλωτσήσουν μπάλα δυο μήνες. Οι Πολωνοί έδωσαν αρκετά φιλικά κι ένα επίσημο όπου κι έχασαν 4-2 από την Λεχ Πόζναν στο σούπερ καπ. Το διπλό στο 1.75 σε συνδυασμό με το under στο 1.60 betshop το καλύπτει.

Κλείσιμο
Δυναμό Τιφλίδας – Άλασκερτ: Επίσης πρώτο ματς για τον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Δυναμό από τη Γεωργία και την Αλασκερτ από την Αρμενία. Δεν υπάρχει πιο ακλόνητο στάνταρ, τεράστια η διαφορά δυναμικότητας. Όταν όμως, παίζουν ομάδες από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, πρέπει να έχουμε κι άλλα στο μυαλό μας. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο στο 1.45 και το 2.05 στο over, που μας δίνει η betshop.
Καραμπάκ – Ντούντελαγκ: Πρώτος προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε δυο πλούσιες ομάδες, την Καραμπάκ από το Αζερμπαϊτζάν και την Ντούντελανγκ από το Λουξεμβούργο. Η Καραμπάκ έδωσε μόλις ένα φιλικό, πέτυχε μεγάλη νίκη 1-0 τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Η Ντούντελαγκ επίσης ένα επίσημο ματς. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Η λογική λέει άσος από ημίχρονο στο 1.70, 1.60 στο no goal και 1.75 στο over όπως μας προτείνει η betshop.

Χάποελ Μπιρ Σεβά – Σερίφ Τίρασπολ:
Προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ πρώτο ματς, η Χάποελ από το Ισραήλ κόντρα στην Σερίφ από την Μολδαβία. Πιο δυνατή και με μεγάλες νίκες στα φιλικά η Χάποελ δεν θα δυσκολευτεί να κάμψει την αντίσταση της Σερίφ και μάλιστα, άνετα. Μόλις ένα φιλικό έχουν δώσει οι Μολδαβοί. Η λογική λέει άσος από ημίχρονο που προσφέρεται στο 2.50 κι είναι σούπερ. Το no goal είναι επίσης ελκυστικό στο 1.70 από τη betshop.
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Σεϊναζόεν: Προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ, η ΜΠΑΤΕ από τη Λευκορωσία κόντρα στην φινλανδική Σεϊναζόεν. Τα πρωταθλήματα των χωρών τους είναι στο φόρτε τους. Υπάρχει, ωστόσο, τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Η ΜΠΑΤΕ έχει μπει αρκετές φορές στους ομίλους, πάει και «σφαίρα» στο πρωτάθλημα, έχει μόνο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς. Οι Φινλανδοί είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Η λογική λέει να προτιμήσουμε την betshop στο 1.70 για νίκη από ημίχρονο, το 1.85 του over και το 1.50 του no goal.

Λίνκολν – Σέλτικ: Η Λίνκονλ από το Γιβραλτάρ έκανε την έκπληξη και πέταξε έξω τη Φλόρα Ταλίν από την Εσθονία στον προ-προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι εκεί όμως. Με την κατά πολύ ανώτερη Σέλτικ παίζει και δεν έχει καμία τύχη. Ένας συνδυασμός, σκορ 0-2 στο πρώτο ημίχρονο στο 4.80 από τη betshop δεν είναι μεγάλο ρίσκο. Το διπλό από ημίχρονο στο 1.40, το over στο 1.50, το 2.30 για πάνω από 3.5 γκολ και το no goal στο 1.35 είναι ένας αποδοτικός συνδυασμός. 

Δε Νιού Σεντς – ΑΠΟΕΛ: Στον προ-προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η ουαλική Νιού Σεντς απέκλεισε την Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο. Στην Ουαλία υπάρχει μία έξαρση ενδιαφέροντος μετά την επιτυχία της εθνικής τους ομάδας να παίξει στον ημιτελικό του EURO 2016. Όμως, ο ΑΠΟΕΛ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από τους Ουαλούς, έχει εμπειρίες ακόμα και από τους ομίλους. Η λογική λέει ότι το 2.15 της betshop για νίκη από ημίχρονο είναι ευκαιρία, όπως και το 1.95 στο over.

Βαρντάρ Σκόπιε – Δυναμό Ζάγκρεπ: Προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βαρντάρ είναι από τα Σκόπια και η Δυναμό Ζάγκρεπ από την Κροατία. Η λογική λέει διπλό «καρφί», αλλά μην ξεχνάμε ότι η Δυναμό είναι μπλεγμένη σε χίλιες δυο ιστορίες στοιχηματικής απάτης. Η λογική λέει διπλό, που δίνεται στο 1.80 από τη betshop και over στο 2.15. Επειδή, όμως, γίνονται τα μύρια όσα σ’ εκείνη την περιοχή, δεν είναι κακό να ρισκάρουμε στο ημίχρονο το διπλό (2.45) και να βάλουν γκολ και οι δυο ομάδες που δίνεται στο 4.60

Ζαλγκίρις – Αστάνα: Προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ζαλγκίρις από τη Λιθουανία με την Αστάνα από το Καζακστάν. Το πρωτάθλημα στη Λιθουανία δεν έχει αρχίσει, ακόμα, η Ζαλγκίρις έχει δώσει μόλις ένα φιλικό και το έχασε 2-1 εκτός έδρας από τη Γκρόζνι. Η Αστάνα είναι ανώτερη σε σχέση με τη Ζαλγκίρις και η πιο πλούσια ομάδα του Καζακστάν, έχει παρουσίες και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης έχει παίξει και δυο αγώνες πρωταθλήματος. Η λογική λέει ότι το ματς κλείνει προς το διπλό, το οποίο η betshop προσφέρει στο 2.10, όπως την ίδια απόδοση δίνει και για το goal-goal.

Ρόζενμποργκ – Νόρκεπινγκ: Γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στη νορβηγική Ρόζενμποργκ και την σουηδική Νόρκεπινγκ με τα πρωταθλήματά τους να είναι σε εξέλιξη. Πιο εξοικειωμένοι με το Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι Νορβηγοί που έχουν και τον πρώτο λόγο να πάρουν και το παιχνίδι και την πρόκριση. Μην αδικήσουμε όμως, την Νόρκεπινγκ που είναι 2η στη βαθμολογία και διαθέτει πολύ καλή άμυνα, αλλά και βάζει γκολ Η λογική λέει ότι η Ρόζενμποργκ κερδίζει, ο ματς είναι over και αμφίσκορο, τα οποία η betshop προσφέρει στο 1.60, 1.60 και 1.65 αντίστοιχα.

ΠΑΣ Γιάννενα – Οντ Γκρένλαντ: Είναι προκριματικός του Γιουρόπα Λιγκ και το ματς θα γίνει στους Ζωσιμάδες. Ο ΠΑΣ πήρε στην θέση του Πανιωνίου στο Γιουρόπα, αφού η ομάδα της Ν. Σμύρνης δεν αδειοδοτήθηκε από την ΟΥΕΦΑ. Μόλις ένα φιλικό με ήττα 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο έχει να επιδείξει ο ΠΑΣ, ενώ η Οντ έχει παιχνίδια στα πόδια της αφού το νορβηγικό πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη. Στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έβγαλε έξω την Μάριχιεν, ενώ στα τελευταία πέντε ματς έχει μόλις μία ισοπαλία. Η λογική λέει ότι το ματς ξεκινάει από ισοπαλία, είναι αμφίσκορο και under. (Δείτε τις αποδόσεις της betshop).

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – Ομόνοια: Και οι δυο ομάδες έπαιξαν στον προηγούμενο γύρο, οι Ισραηλινοί πέταξαν έξω την Σλόμποντα Τούζλα και οι Κύπριοι την Μπάνταντς Ερεβάν. Έχουν ρυθμό οι ομάδες, έδωσαν και φιλικά μέσα στο καλοκαίρι. Κι επειδή έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες που είναι σχεδόν αποκλειστικά του under, πρέπει να το προτιμήσουμε. Κι αν πρέπει να επιλέξουμε ένα σημείο, το Χ δείχνει το πιο πιθανό. (Δείτε τις αποδόσεις της betshop).

ΜΤΚ – Καμπάλα: Στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η ΜΤΚ έβγαλε έξω την Ακτόμπε και η Καμπάλα την Σαμτρέντια. Η ουγγρική ΜΤΚ μειονεκτεί σε δυο πράγματα έναντι της Καμπάλα, που έγινε γνωστή στην Ελλάδα όταν απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Ότι το ουγγρικό πρωτάθλημα δεν άρχισε ακόμα, με αντίθεση μ’ αυτό των Αζέρων. Το δεύτερο είναι ότι η Καμπάλα είναι πλούσια ομάδα και έχει καλομάθει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η λογική λέει ότι το ματς είναι στο 2Χ. (Δείτε τις αποδόσεις της betshop).

Γκενκ – Μπούντουτσνοστ: Το χαρακτηριστικό στοιχηματικό στοιχείο για τις δυο αυτές ομάδες που παίζουν προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ είναι το εξής: Η βελγική Γκενκ, του Νίκου Καρέλη και η φιλοξενούμενη από το Μαυροβούνιο, έχουν άμυνα από γρανίτη, δεν δέχονται γκολ με τίποτα. Η Γκενκ, ωστόσο, είναι του over στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια της, ενώ η Μπούντουτσνοστ είναι δυσκοίλια στο γκολ. Στον προηγούμενο γύρο η ομάδα του Μαυροβουνίου απέκλεισε την Ραμποτνίσκι. Η λογική λέει ότι το ματς είναι άσος, under και no goal. (Δείτε τις αποδόσεις της betshop).

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Παρτιζάνι Τιράνων – Φερεντσβάρος: Το Χ με απόδοση 3.20 είναι καλή περίπτωση για δυο ομάδες δυσκοίλιες στο γκολ.
Βαλέτα – Ερυθρός Αστέρας: Το 2.55 για δυο ή περισσότερα γκολ στο ημίχρονο είναι ευκαιρία, όπως και το διπλό από ημίχρονο στο 1.75.
Σάλτζμπουργκ – Λιεπάχα: Για 4-5 γκολ στο 2.70, με το 1.90 για να σημειωθούν τουλάχιστον δυο γκολ στο ημίχρονο, είναι καλός συνδυασμός και αποδοτικός.
Παλμέιρας – Σάντος: Ο άσος στο 2.20, το 1.65 στο 1.65 και το over στο 1.80 είναι σούπερ ευκαιρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης