Ανω-κάτω η Ιντερ εξαιτίας μιας... γυναίκας!

Ανω-κάτω η Ιντερ εξαιτίας μιας... γυναίκας!

Θέμα από το πουθενά πάει να δημιουργηθεί στην Ιντερ με τον Μάουρο Ικάρντι αφού η συζυγός του Γουάντα Νάρα ζητάει νέο συμβόλαιο ή πώληση

Ανω-κάτω η Ιντερ εξαιτίας μιας... γυναίκας!
Ο Ικάρντι παντρεύτηκε την Γουάντα, έκανε παιδί μαζί της και αποφάσισε να την κάνει και μάνατζερ του. Και αφού την έκανε μάνατζερ του, η πρώην σύζυγος του Μάξι Λόπες απειλεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους Νερατζούρι αναφορικά με το μέλλον του αρχηγού τους.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή μέσω twitter η Νάρα υποστήριξε ότι υπάρχει θέμα μεταγραφής του Ικάρντι, για να αποσύρει στη συνέχεια όλα όσα έγραψε και αφού πρώτα ο Πιέρο Αουζίλιο μίλησε με τον Αργεντίνο άσο. Μία μέρα μετά, την Δευτέρα, ο τεχνικός διευθυντής των Νερατζούρι έκανε δηλώσεις για το θέμα, λέγοντας πως «δεν είμαι εκνευρισμένος για όσα έγιναν την Κυριακή, αν και θεωρώ ότι αυτά που έγιναν ήταν εκτός λογικής και σε άκαιρη στιγμή. Το συμβόλαιο του Μάουρο ανανεώθηκε πριν ένα χρόνο, τον κάναμε αρχηγό και για εμάς δεν πωλείται. Ολα τα άλλα, είναι απλά λόγια. Αν χρειαστεί να συζητήσουμε κάτι, θα το κάνουμε όπως πρέπει: Μεταξύ μας».

Κλείσιμο
Αυτό, όπως φαίνεται, δεν λέει πολλά στη Γουάντα Νάρα, η οποία αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως λίγες ώρες μετά, λέγοντας ουσιαστικά ότι θέλει νέο συμβόλαιο για τον Ικάρντι ή... μεταγραφή!

«Πριν ένα χρόνο η Ιντερ κοστολογούσε τον Μάουρο στα 20 εκατ. ευρώ. Απέρριψαν, όπως απέρριψα κι εγώ, αρκετές προτάσεις για αυτόν. Υποσχέθηκαν στον Μάουρο αύξηση των αποδοχών του όταν θα λύνονταν τα οικονομικά προβλήματα του κλαμπ, αν και την ίδια περίοδο προχώρησαν σε μεταγραφές που κόστισαν πολλά. Ο Ικάρντι ποτέ δεν είχε πρόβλημα να περιμένει αλλά τα λόγια των ανθρώπων της Ιντερ πλέον με εκπλήσσουν. Είναι δύο χρόνια τώρα που ο Μάουρο περιμένει για ένα συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών ώστε να δείξει και η Ιντερ ότι συμβαδίζει με αυτά που ζητάει. Δεν γίνεται να θες, για έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι κοστολογούσες στα 20-30 εκατ. ευρώ, το ποσό των 60 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσεις και να μην του ανεβάζεις το συμβόλαιο. Αν η Ιντερ δεν το κάνει, ξέρει ότι θα ρισκάρει να τον χάσει. Αν ο Μάουρο ενδιαφερόταν μόνο για τα χρήματα, θα είχαμε αποδεχθεί πριν μία εβδομάδα την πρόταση που μας έγινε για διετές συμβόλαιο στην Κίνα με ετήσιες απολαβές στα 25 εκατ. ευρώ. Για τις μεταγραφές που κάνει η Ιντερ, βρίσκονται πάντα τα λεφτά. Για το συμβόλαιο του Μάουρο, όχι. Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα και υπάρχει η πιθανότητα ο Μάουρο να φύγει».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης