Βίντεο: Ο Ερίκ Καντονά ζητά... δημοψήφισμα για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Αγγλίας!

Βίντεο: Ο Ερίκ Καντονά ζητά... δημοψήφισμα για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Αγγλίας!

Και ανακοινώνει την υποψηφιότητά με το δικό του μοναδικό και... ξεκαρδιστικό τρόπο

Βίντεο: Ο Ερίκ Καντονά ζητά... δημοψήφισμα για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Αγγλίας!
Μπορεί να είναι Γάλλος, όμως η καρδιά του ανήκει στην... Αγγλία. Και, σε μια ώρα δύσκολη για το βρετανικό ποδόσφαιρο, που βίωσε το Brexit και από το Euro 2016, ο Ερίκ Καντονά θέτει εαυτόν στην... υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος και δηλώνει έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Αγγλίας.

Ο πρώην άσος της Λιντς και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διστάζει να... βγει μπροστά στα δύσκολα και να ζητήσει... δημοψήφισμα, προκειμένου να είναι ο ίδιος ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, μετά την παραίτηση του Ρόι Χόγκτσον.

Κλείσιμο
Με το γνωστό του χιούμορ, ο Καντονά ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με ένα τρίλεπτο βιντεάκι, το οποίο ήδη «τα σπάει» στο Διαδίκτυο, καθώς ο διάσημος Γάλλος προλαβαίνει να... σατιρίσει και να καυτηριάσει τα πάντα: από τον αποκλεισμό των «Τριών Λιονταριών» από «ένα... μικρό παγωμένο νησί, ο τερματοφύλακας του οποίου είναι σκηνοθέτης και ο προπονητής οδοντίατρος» (σ.σ. εννοώντας, φυσικά, την Ισλανδία και ορισμένους εκ των ερασιτεχνών που απαρτίζουν την Εθνική της ομάδα) μέχρι τις εκτελέσεις του Χάρι Κέιν στα στημένα και το ρόλο του Γουέιν Ρούνεϊ μέσα στο γήπεδο.

Δηλώνει μάλιστα πρόθυμος να αποποιηθεί τον τίτλο του «Eric the King» και να γίνει «Eric the Boss» ενώ, όπως επισημαίνει στο βίντεο, το γεγονός ότι έχει γεννηθεί το 1966, τη μοναδική χρονιά, δηλαδή, που η Αγγλία κατέκτησε ένα διεθνές τρόπαιο (σ.σ. το Μουντιάλ που διεξήχθη στο Νησί), δεν μπορεί παρά να είναι σημαδιακό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης