Ο «Βασιλιάς» έχει νεύρα: Δείτε τον Λεμπρόν Τζέιμς να... τσακώνεται με Κάρι και Γκριν

Ο «Βασιλιάς» έχει νεύρα: Δείτε τον Λεμπρόν Τζέιμς να... τσακώνεται με Κάρι και Γκριν

Εν εξελίξει του 4ου τελικού και καθώς διαγραφόταν η ήττα του Κλίβελαντ, ο «King» σχεδόν... πλακώθηκε με τους άσους των Ουόριορς

Ο «Βασιλιάς» έχει νεύρα: Δείτε τον Λεμπρόν Τζέιμς να... τσακώνεται με Κάρι και Γκριν
Ο τέταρτος τελικός του ΝΒΑ έκρυβε πολλές συγκινήσεις, πάθος, δυνατές μονομαχίες και το σύνηθες «trash talking» ανάμεσα σε Ντρέιμοντ Γκριν και Λεμπρόν Τζέιμς, που οδήγησε και σε καβγά μεταξύ του φόργουορντ των Ουόριορς και του «Βασιλιά».

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και με τους Ουόριορς να διασφαλίζουν ένα προβάδισμα, που τους οδήγησε τελικά και στη νίκη με 108-97 μέσα στο Κλίβελαντ, η κατάσταση... ξέφυγε και οι δύο παίκτες σχεδόν ήρθαν στα χέρια, με την παρέμβαση των διαιτητών και των συμπαικτών τους να είναι... καθοριστική.

Κλείσιμο


Ο «King James» όμως είχε πολλά νεύρα, βλέποντας ότι τα πράγματα για την ομάδα του πλέον βρίσκονται εκτός ελέγχου, με τους πρωταθλητές του Γκόλντεν Στέιτ να προηγούνται με 3-1 νίκες και να έχουν, στην επόμενη αναμέτρηση στην έδρα τους, την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά των τελικών και να αναδειχτούν παγκόσμιοι πρωταθλητές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Έτσι, λίγο μετά την αψιμαχία με τον Γκτιν, η κάμερα τον έπιασε να... λογομαχεί με τον σο΄λυπερ σταρ των Ουόριορς, Στεφ Κάρι. Το τι ακριβώς ειπώθηκε το γνωρίζουν οι πρωταγωνιστές, ωστόσο από την έκφραση του ηγέτη των πρωταθλητών, φαίνεται πως ο Λεμπρόν του είπε κάτι «παράξενο» ή απίθανο να συμβεί...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης