«Έσπασε» τη ρήτρα και κάνει δικό της τον Πιάνιτς η Γιουβέντους

«Έσπασε» τη ρήτρα και κάνει δικό της τον Πιάνιτς η Γιουβέντους

«Η Γιουβέντους έχει ενεργοποιήσει την ρήτρα των 38 εκατ. ευρώ και περιμένουμε πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», είπε ο μάνατζερ του παίκτη, Αντίς Τζουνούζοβιτς

«Έσπασε» τη ρήτρα και κάνει δικό της τον Πιάνιτς η Γιουβέντους
Παίκτης της Γιουβέντους πρέπει να θεωρείται ο Μίραλεμ Πιάνιτς! 

Ο εκ των εκπροσώπων του Βόσνιου επιθετικού χαφ, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, αποκαλύπτοντας πως η μεταγραφή του στην Γιουβέντους θα ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών. 

Κλείσιμο
«Η Γιουβέντους έχει ενεργοποιήσει την ρήτρα των 38 εκατ. ευρώ και περιμένουμε πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», είπε ο Αντίς Τζουνούζοβιτς μιλώντας στην βοσνιακή ιστοσελίδα «N1». 

«Ενδιαφέρθηκαν για αυτόν πολλές ομάδες, όπως η Παρί, η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα, όμως η Γιουβέντους κινήθηκε πιο γρήγορα και έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις της. Οι υπογραφές και η παρουσίαση αναμένεται να γίνουν μέσα στην ερχόμενη βδομάδα», πρόσθεσε. 

Ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην «αιώνια πόλη» από το 2011, το συμβόλαιό του εκπνέει το 2018, ενώ φέτος ήταν ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχοντας 12 γκολ και 13 ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης