Σάλος στην Ισπανία: Ντε Χέα και Μουνιαΐν εμπλέκονται σε σεξουαλικό σκάνδαλο!

Σάλος στην Ισπανία: Ντε Χέα και Μουνιαΐν εμπλέκονται σε σεξουαλικό σκάνδαλο!

Τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών προέκυψαν από την κατάθεση μάρτυρα σε υπόθεση trafficking, πορνείας, παιδικής πορνογραφίας, βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης

Σάλος στην Ισπανία: Ντε Χέα και Μουνιαΐν εμπλέκονται σε σεξουαλικό σκάνδαλο!
Σκάνδαλο μεγατόνων «έσκασε» στο στρατόπεδο της Εθνικής Ισπανίας, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Euro στα γήπεδα της Γαλλίας! 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Diario», Νταβίντ ντε Χέα, και Ίκερ Μουνιαΐν εμπλέκονται σε σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης, βιασμών, παιδικής πορνογραφίας και εξώθησης στην πορνεία, το οποίο είχε αρχίσει το 2005, ενάντια στον παραγωγό πορνογραφικών ταινιών, Ιγκνάσιο Φερνάντες Αλιέντε, γνωστού και ως Τόρμπε. 

Κλείσιμο
Τα ονόματα των δύο εξ αυτών (Ντε Χέα και Μουναΐν) έδωσε μάρτυρας που βρίσκεται από τον περασμένο Απρίλιο στη φυλακή για την εν λόγω υπόθεση, ενώ τη μαρτυρία αυτή έρχεται να «ενισχύσει» κατάθεση νεαρής που ισχυρίζεται ότι προ τριετίας κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης. 

Το επίμαχο έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών με τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών


Σύμφωνα με τις πηγές, ο Νταβίντ ντε Χέα οργάνωσε μια συνάντηση μεταξύ των συμπαικτών του και της γυναίκας, 

Από τη δική του πλευρά, ο Τόρμπε εμφανίζεται  να απειλεί την προστατευόμενη μάρτυρα (σημειώνεται ότι τότε δεν ήταν ανήλικη) να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με τους δύο ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας μάλιστα απειλές για να την πείσει, ενώ στο δωμάτιο τους είχε πάει και άλλη μια γυναίκα. 

Η αστυνομία ερευνά τη δήλωση της γυναίκας ως «εξαιρετικά αξιόπιστης».

Αφού έγινε ότι έγινε, οι δυο ποδοσφαιριστές, απείλησαν τις δυο γυναίκες, για να διασφαλίσουν ότι τίποτα δεν θα μαθευόταν παρά έξω.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, έχει δώσει στις αρχές μέχρι τώρα τα ονόματα δέκα υπόπτων, συμπεριλαμβανομένου και του στενού συνεργάτη του Τόρμπε, του Ουκρανού Μπόρις Μαλινόφσκι.

Η συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές έγινε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Μαδρίτης, το 2012, ενώ η κοπέλα αναγνώρισε τον Ίκερ Μουνιαΐν, αλλά όχι τον άλλο ποδοσφαιριστή, αλλά οι αρχές είναι σίγουρες πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τότε αγωνιζόταν στην Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης