Κάκωση πλάγιων κοιλιακών ο Καρνέζης, πάει Αυστραλία ο Μπάρκας!

Κάκωση πλάγιων κοιλιακών ο Καρνέζης, πάει Αυστραλία ο Μπάρκας!

Οι εξετάσεις που έκανε ο Ορέστης Καρνέζης μετά την αποχώρηση του από το πρώτο φιλικό με την Αυστραλία τον έθεσαν νοκ άουτ από τον δεύτερο αγώνα – Εσπευσμένη κλήση στον νεαρό τερματοφύλακα του Ατρόμητου

Κάκωση πλάγιων κοιλιακών ο Καρνέζης, πάει Αυστραλία ο Μπάρκας!
Ο προβληματισμός από τη μέτρια (έως κακή) εμφάνιση της Εθνικής ομάδας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με την Αυστραλία έγινε ακόμη μεγαλύτερος μετά τα άσχημα νέα που ήρθαν για τον Ορέστη Καρνέζη.

Ο γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας που αποχώρησε στη διάρκεια του αγώνα πήγε σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση των αριστερών πλάγιων κοιλιακών από άμεση πλήξη. Πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι έχει τεθεί νοκ άουτ από το επόμενο φιλικό που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 7 Ιουνίου στην Μελβούρνη.

Κλείσιμο
Με την ομάδα όμως να έχει μείνει με μοναδικό τερματοφύλακα τον Στέφανο Καπίνο, ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε εσπευσμένα τον Βασίλη Μπάρκα του Ατρόμητου, ο οποίος θα ταξιδέψει από Ελλάδα για Αυστραλία την Κυριακή 5/6/2016 και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών το απόγευμα της Δευτέρας 6/6/2016.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης