Παράνοια για τους Antetokounbros από 6.000 κόσμο στη Θεσσαλονίκη! (vids & pics)

Παράνοια για τους Antetokounbros από 6.000 κόσμο στη Θεσσαλονίκη! (vids & pics)

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο του Άρη και έπαιξαν μπάσκετ με τους φίλους τους!

Παράνοια για τους Antetokounbros από 6.000 κόσμο στη Θεσσαλονίκη! (vids & pics)
Η εικόνα του γηπέδου μαγική… Βγαλμένη από τις παλιές καλές εποχές που οι δρόμοι ερήμωναν και μερικές χιλιάδες τυχεροί ήταν στο Αλεξάνδρειο για να δουν τον αγώνα του Άρη των Γκάλη, Γιαννάκη και των άλλων παιδιών.

Κλείσιμο


Σήμερα όμως το Nick Gallis Hall έβαλε και πάλι τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τους φίλους τους, οι οποίοι αποθεώθηκαν από 6.000 κόσμο που κατέκλυσε κάθε γωνιά του ιστορικού γηπέδου.



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο στο NBA, κι αυτό φάνηκε σήμερα. Από κοντά κι ο αδερφός του Θανάσης, αλλά κι ο Θοδωρής Παπαλουκάς που δεν είπε όχι στο κάλεσμα των δύο αδελφών.



Στο παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του «Giannis» και του «Thanasis» πήραν μέρος ο Θοδωρής Παπαλουκάς, η διεθνής φόργουορντ-σέντερ, Άρτεμις Σπανού, ο Βασίλης Χρηστίδης του Άρη, οι Κανέλλος Γαρμπής, Γιάννης Αναγνωστάκης και Βαγγέλης Μανσαράι του Πανιωνίου, η ανερχόμενη παίκτρια Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου και οι φίλοι των δύο αδερφών, οι οποίοι υπέγραψαν αμέτρητα αυτόγραφα και δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται με τον κόσμο!



Πηγή: eurohoops.net


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης