Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Αρμπελόα, σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα

Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Αρμπελόα, σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα

Ο Αλβάρο Αρμπελόα θα αποχαιρετίσει το καλοκαίρι την Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον Ισπανό αμυντικό.

Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Αρμπελόα, σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα
Αν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι έχουν καλή πληροφόρηση τότε ο Παναθηναϊκός κινείται για την πραγματοποίηση μίας μεταγραφής που θα τον ενισχύσει σημαντικά εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά παράλληλα θα είναι και μία τεράστια επικοινωνιακή επιτυχία.

Δεν είναι δα και το πιο συνηθισμένο να παίρνει Ελληνική ομάδα παίκτη από την Ρεάλ Μαδρίτης έστω κι αν τη φετινή σεζόν δεν ήταν στις βασικές επιλογές των ‘μερένχες’.

Κλείσιμο
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για παίκτες που θα τον ενισχύσουν στα άκρα της άμυνας και σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Αλβάρο Αρμπελόα της Ρεάλ είναι ένας από τους στόχους! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Φενέρ, μια κινέζικη ομάδα και το «τριφύλλι» έχουν στην λίστα τους τον διεθνή μπακ, ο οποίος το καλοκαίρι αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης!  

Παρόλο που φέτος είχε μόλις 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, το γεγονός πως πάντα προσέφερε όταν αγωνιζόταν, τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στο απαιτητικό κοινό του «Μπερναμπέου»!

Ο Αρμπελόα θα ήταν μια εξαιρετική λύση για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, το κασέ του αλλά και το ποδοσφαιρικό του background κάνουν πολύ δύσκολο το έργο των «πρασίνων», αν ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης