Ολυμπιακός: Διπλό μεταγραφικό ραντεβού Σίλβα στην Πορτογαλία

Ολυμπιακός: Διπλό μεταγραφικό ραντεβού Σίλβα στην Πορτογαλία

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων θα  έχει επί πορτογαλικού εδάφους επαφές μεταγραφικού -  Επανέρχεται η περίπτωση του Γιόαν Ταβάρες.

Ολυμπιακός: Διπλό μεταγραφικό ραντεβού Σίλβα στην Πορτογαλία
Ο Μάρκο Σίλβα τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην πατρίδα του και θα έχει σειρά επαφών για μεταγραφές και δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας το όνομα του Γιόαν Ταβάρες ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Ο 28χρονος στόπερ - που δεν θα συνεχίσει στην Εστορίλ - εξακολουθεί να είναι μία περίπτωση που αρέσει ιδιαίτερα στον Μάρκο Σίλβα. Ο Γιόαν Ταβάρες του οποίου το συμβόλαιο τελείωνε φέτος είναι ένα σημείο αναφοράς για τον Ίβηρα τεχνικό του Ολυμπιακού στην αγορά της χώρας του.

Κλείσιμο
Στην Πορτογαλία τονίζεται δε πως ο πιο πιθανός προορισμός του Ταβάρες είναι το Λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία ο Σίλβα θα έχει αυτές τις ημέρες ραντεβού με στελέχη των Εστορίλ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για να μιλήσει για παίκτες για τη νέα περίοδο. Στις επαφές αυτές ενδέχεται να δώσει το παρών και ο ατζέντης του ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μία προσπάθεια για να μιλήσει και με την Πόρτο.

Εκτός από τον Ταβάρες υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον Σίλβα από αυτές τις ομάδες. Περιπτώσεις όπως του επίσης στόπερ, Τομπίας Φιγκεϊρέδο, 22χρονου παίκτη της Σπόρτινγκ.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης