Τετραπλό bypass στον Νταβίντ Ζινολά, σταθερή η κατάσταση του

Τετραπλό bypass στον Νταβίντ Ζινολά, σταθερή η κατάσταση του

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού τουρνουά και οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο

Τετραπλό bypass στον Νταβίντ Ζινολά, σταθερή η κατάσταση του
Ο Νταβίντ Ζινολά φαίνεται ότι βγαίνει νικητής στον μεγαλύτερο αγώνα που έχει δώσει στη ζωή του. Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος με την σπουδαία καριέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην Νιουκάστλ και την Τότεναμ υποβλήθηκε σε τετραπλό bypass και οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Από χθες το βράδυ υπήρχαν διάφορες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας, καθώς υπήρξε η ενημέρωση ότι υπέστη έμφραγμα και είχε πέσει σε κώμα, ωστόσο αργότερα μέσω του προσωπικού προφίλ στο twitter (προφανώς αυτοί που το διαχειρίζονται) καθησύχασαν τον κόσμο αναφέροντας ότι δεν υπάρχει καρδιακό επεισόδιο, αλλά ζαλάδες λόγω ηλίασης.

Κλείσιμο
Σήμερα πάντως το όλο θέμα ξεκαθαρίστηκε καθώς ο 49άχρονος άσος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο κλινικής του Μονακό όπου έγινε και η επέμβαση.

«Γεια σου κόσμε. Δεν έχω κοιμηθεί ποτέ καλύτερα. Είμαι καλά, απλά χρειάζομαι λίγη ξεκούραση. Ευχαριστώ πολύ για όλη αυτή την τρομερή υποστήριξη» ήταν η νέα ανάρτηση του ιδίου στο twitter. 

Όσον αφορά τους γιατρούς αν και είναι νωρίς ακόμη εν τούτοις εμφανίστηκαν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία του. 
«Είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν. Η εγχείρηση πήγε καλά, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και τις επόμενες ώρες για να βγάλουμε σαφές συμπέρασμα. Ωστόσο δεδομένης και της ηλικίας του, υπάρχει ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά. Είναι η αλήθεια ότι η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή όταν μεταφέρθηκε. Δεν υπάρχει πρόβλημα νευρολογικό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης