«Καρφιά» οργανωμένων ΠΑΟΚ κατά Παναθηναϊκού για διαιτητικές «σφαγές» 8 ετών!

«Καρφιά» οργανωμένων ΠΑΟΚ κατά Παναθηναϊκού για διαιτητικές «σφαγές» 8 ετών!

«Αν γυρίσουμε πίσω σε εποχές καπετάνιου (Γιώργου Βαρδινογιάννη), Λίτσα, Ματζαβελάκη... θα χρειαστούμε βιβλίο για να χωρέσουν όλες οι σφαγές τους και δεν είναι της ώρας»

«Καρφιά» οργανωμένων ΠΑΟΚ κατά Παναθηναϊκού για διαιτητικές «σφαγές» 8 ετών!
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ραδιοφωνική τους εκπομπή δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο από τον Κύζα και τους συνεργάτες του.

«Ας θυμηθούμε τι έγινε με αυτούς τα 8 τελευταία χρόνια. Το 2008 με τις πλάτες του Κάκου που κάποιοι ήθελαν να δουλέψει και στον Π.Α.Ο.Κ μας πέταξαν με το ζόρι από τα Πλέι-οφ. Το 2009-10 με τις πλάτες του Σπάθα και των λοιπών δούλων της ΕΠΟ μας πέταξαν έξω από το πρωτάθλημα. Το 2010-11 με το γκολ οφσάιντ του Ζιλμπέρτο Σίλβα μας πήραν την πρωτιά στα πλέι-οφ. Το 2011-12 δεν δίνετε πέναλτι στον Φωτάκη και μας ξανά κλέβουν την πρωτιά. Το 2014 μας βρίσκουν στον τελικό χωρίς Νάτχο, Κλάους και Κατσουράνη ελέω Μάνταλου και μετά με την απόφαση σκάνδαλο για -3 από τα πλέι-οφ μας παίρνουν ξανά την πρωτιά. Αν γυρίσουμε πίσω σε εποχές καπετάνιου (Γιώργου Βαρδινογιάννη), Λίτσα, Ματζαβελάκη... θα χρειαστούμε βιβλίο για να χωρέσουν όλες οι σφαγές τους και δεν είναι της ώρας».

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης