Τσάμπιονς Λιγκ: Σκέψεις για αγώνες το Σαββατοκύριακο

Τσάμπιονς Λιγκ: Σκέψεις για αγώνες το Σαββατοκύριακο

Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ψάχνουν τρόπους για να κάνουν πιο ελκυστικό το προϊόν κι αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει άμεσα τα εθνικά πρωταθλήματα

Τσάμπιονς Λιγκ: Σκέψεις για αγώνες το Σαββατοκύριακο
Την αρχή έκανε η Euroleague η οποία από πέρσι μετέφερε τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ από το καθιερωμένο διήμερο Τρίτης, Τετάρτης σε Πέμπτη, Παρασκευή.

Πλέον όμως η ΟΥΕΦΑ, η οποία διαχειρίζεται ένα πολύ πιο ελκυστικό προϊόν σκέφτεται να προχωρήσει σε μια ανάλογη κίνηση η οποία θα αλλάξει ριζικά το χάρτη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Κλείσιμο
Όπως αποκαλύπτουν οι Times μία από τις αλλαγές που προωθούνται είναι και η διεξαγωγή των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγ τα Σαββατοκύριακα (ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτή η αλλαγή θα αφορά και το Europa League), προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη διείσδυση στις αγορές της Ασίας.

Σύμφωνα πάντα με το της Αγγλικής εφημερίδας η συγκεκριμένη, αναμένεται να εφαρμοστεί την επόμενη πενταετία, προκειμένου να εξεταστεί ενδελεχώς το εγχείρημα, αφού άπαντες γνωρίζουν τις αναταράξεις που θα φέρει στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης