«Έμπειρος διεθνής απαιτούσε από τον Σαρρή να διώξει τον Ρανιέρι»

«Έμπειρος διεθνής απαιτούσε από τον Σαρρή να διώξει τον Ρανιέρι»

Ένα άγνωστο περιστατικό μετά την ήττα τη Βόρεια Ιρλανδία αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΟ την περίοδο της παρουσίας του Ιταλού τεχνικού, Παύλος Παπαδημητρίου

«Έμπειρος διεθνής απαιτούσε από τον Σαρρή να διώξει τον Ρανιέρι»
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας με τη Λέστερ έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα όμως αυτή είναι μεγαλύτερη καθώς ο Ιταλός προπονητής έφυγε ως «αποτυχημένος» (όπως και ο ίδιος σχολίασε αιχμηρά) από την Εθνική μας ομάδα. 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΟ στις ημέρες που ο Ρανιέρι ήταν στο «τιμόνι» της Εθνικής, Παύλος Παπαδημητρίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 θέλοντας να σκιαγραφήσει την προσωπικότητα του Ιταλού και να μεταφέρει στοιχεία που θα μπορέσουν να εξηγήσουν γιατί –τελικά- ο Ρανιέρι δεν πέτυχε. 

Κλείσιμο
Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ένα από τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο έχει να κάνει με τις σχέσεις που είχε με τους παίκτες. 

«Από εκεί που υπήρχε η πειθαρχία και κανείς δεν κουνιόταν στον Σάντος και τον Ρεχάγκελ, πήγαμε σε μία τελείως διαφορετική νοοτροπία που πλήρωσε τελικά ο Ρανιέρι. Ο Ρανιέρι τους άφησε πιο χαλαρούς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τους άφηνε να δουν τα παιδιά τους και να μην είναι πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας», ανέφερε. 

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, περιέγραψε και ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη μετά από ένα κακό αποτέλεσμα της Εθνικής ομάδας, με έναν ποδοσφαιριστή να απαιτεί από τον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, να διώξει τον Ιταλό από τον πάγκο της Εθνικής. 

«Ένα περιστατικό που δεν έχω διηγηθεί είναι πως μετά την ήττα της Εθνικής από τη Βόρειο Ιρλανδία, αριστερά στα αποδυτήρια είναι το γραφείο του προέδρου, είδα έναν ποδοσφαιριστή της Εθνικής – για να καταλάβετε το πρόβλημα των σχέσεων – με τα μάτια του γυαλισμένα και το στόμα του να αφρίζει να μπαίνει μέσα ωρυόμενος και να απαιτεί από τον Σαρρή να διώξει τον Ρανιέρι. Ο πρόεδρος δεν τον έδιωξε αφού πίστευε στο πλάνο του Ρανιέρι», τόνισε. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης