Οι τρεις σωματοφύλακες της Λέστερ υποψήφιοι MVP

Οι τρεις σωματοφύλακες της Λέστερ υποψήφιοι MVP

Έξι παίκτες είναι υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στο φετινό πρωτάθλημα κι οι μισοί ανήκουν στην Λέστερ

Οι τρεις σωματοφύλακες της Λέστερ υποψήφιοι MVP
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας ανακοίνωσε τη λίστα με τους υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν 2015-2016, ενώ η εκδήλωση όπου και θα ανακοινωθεί ο νικητής θα πραγματοποιηθεί στις 24/4.  

Τα βραβεία που δίνει η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας είναι ουκ ολίγα, ωστόσο αυτά που προσελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι του κορυφαίου ποδοσφαιριστή και του κορυφαίου νέου παίκτη.

Κλείσιμο
Στην πρώτη κατηγορία η κυριαρχία της Λέστερ είναι εντυπωσιακή αφού στη λίστα των έξι παικτών οι τρεις είναι δικοί της (Βάρντι, Μαχρέζ, Καντέ) και τους πλαισιώνουν οι Παγιέ (Γουέστ Χάμ), Εζίλ (Άρσεναλ), Κέιν (Τότεναμ).

Ο τελευταίος είναι υποψήφιος και για το βραβείο του κορυφαίου νέου παίκτη, μαζί με τον συμπαίκτη του Ντέλε Άλι, και τους Τζακ Μπάτλαντ (Στόουκ), Φιλίπε Κουτίνιο (Λίβερουλ), Ρομέλου Λουκάκου (Έβερτον), Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης