Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 3-3 σ' ένα επικό ματς

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 3-3 σ' ένα επικό ματς

Έξι γκολ, φοβερές ανατροπές και απίστευτο θέαμα στο λονδρέζικο ντέρμπι

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 3-3 σ' ένα επικό ματς
Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ήταν ένα από τα παιχνίδια που θα ήθελαν να μην τελειώσει ποτέ, αφού τα είχε όλα. Έξι γκολ, μεγάλες φάσεις, φοβερό ρυθμό, απίθανες ανατροπές με την Γουέστ Χαμ και την Άρσεναλ να διεκδικούν μέχρι τέλους τη νίκη, αλλά στο φινάλε να φεύγουν κι οι δύο απογοητευμένες.

Κι αυτό γιατί οι γηπεδούχοι ήθελαν το τρίποντο για συνεχίσουν να ελπίζουν ότι θα προλάβουν το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ, οι δε φιλοξενούμενοι για να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες είχαν για τον τίτλο.

Κλείσιμο
Η Άρσεναλ προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα γκολ των Οζίλ (18’), Σάντσες (35’) και ενώ όλα έδειχναν ότι θα περάσει ένα ήσυχο απόγευμα, πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλη!

Ο Άντι Κάρολ αφού πρώτα σπατάλησε δύο καλές ευκαιρίες, μείωσε στο 44’ με κεφαλιά και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 2-2!

Ο Άγγλος επιθετικός, έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει χατ τρικ εις βάρος της Άρσεναλ μετά το 2011 (τότε δράστης ο Ρούνει) καθώς στο 52’ και πάλι με κεφαλιά νίκησε τον Οσπίνα βάζοντας φωτιά στο γήπεδο.

Η απάντηση των ‘κανονιέρηδων’ ήρθε στο 70’ όταν από ασίστ του Γουέλμπεκ ο Κοσιελνί από κοντά ισοφάρισε σε 3-3 για να ακολουθήσει ένα 20λέπτο εντελώς… ροκ, όπου η μπάλα μεταφερόταν από τη μία περιοχή στην άλλη, με την Γουέστ Χαμ να έχει περισσότερες ευκαιρίες από την Άρσεναλ, ωστόσο κανείς δεν βρήκε στόχο.

Έτσι η Άρσεναλ είναι πλέον στο -10 από την Λέστερ και μάλλον πρέπει να ανησυχεί περισσότερο για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ που εφόσον κερδίσουν (η Σίτι υποδέχεται στις 19:30 την Γουέστ Μπρομ κι η Γιουνάιτεντ παίζει αύριο στην έδρα της Τότεναμ), ενώ αυτά τα αποτελέσματα περιμένει κι η Γουέστ Χαμ που είναι κοντά στις ομάδες του Μάντσεστερ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Σήμερα

Άστον Βίλα - Μπόρνμουθ
Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς
Σάουθαμτον - Νιουκάστλ
Σουόσνι - Τσέλσι
Γουότφορντ - Έβερτον
Μάνστεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ


Κυριακή 10/4

Σάντερλαντ - Λέστερ
Λίβερπουλ - Στόουκ
Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

 

Η βαθμολογία

Λέστερ 69

Τότεναμ 62

Άρσεναλ 59

Μάντσεστερ Σίτι 54

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 53

Γουέστ Χαμ 52

Σαουθάμπτον 47

Στόουκ 47

Λίβερπουλ 45

Τσέλσι 44

Γουέστ Μπρομ 40

Έβερτον 38

Μπόρνμουθ 38

Γουότφορντ 37

Σουόνσι 37

Κρίσταλ Πάλας 34

Νόριτς 31

Σάντερλαντ 27

Νιουκάστλ 25

Άστον Βίλα 16
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης